Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου και πάλι οι αγρότες

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Έβρου
«Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

16 Δεκέμβρη 2011
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου
οι αγρότες του μπλόκου Ορμενίου

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση με την απειλή των αγροτοδικείων προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους αγρότες για να αποδεχτούν αδιαμαρτύρητα και με σκυμμένο το κεφάλι, την αντιαγροτική πολιτική της ΚΑΠ. Μια πολιτική που καταστρέφει την αγροτική οικονομία της χώρας, χρεοκοπεί τους αγρότες , ερημώνει την ύπαιθρο.

Την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2011 περίπου 20 αγρότες καλούνται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία ότι στους πρόσφατους αγροτικούς αγώνες προκάλεσαν παρακώληση συγκοινωνιών !!! στο μπλόκο του Ορμενίου.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα αγροτοδικεία που στήνει η κυβέρνηση δεν μας τρομάζουν, θα τα αντιμετωπίσουμε και αυτά με το κεφάλι ψηλά. Η επιχείρηση της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους αγρότες δεν θα περάσει.

Η απελπιστική θέση που μας έχει φέρει η αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε και των ελληνικών κυβερνήσεων είναι η αιτία που μας αναγκάζει να βγαίνουμε και να ξαναβγαίνουμε στους δρόμους του αγώνα και να διεκδικούμε την ανατροπή αυτής της πολιτικής, να διεκδικούμε τη σωτηρία της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας της χώρας μας , το δικαίωμα να παραμείνουμε στα χωριά μας , να καλλιεργούμε τα χωράφια μας, να μην μας αρπάζουν τα καρτέλ τζάμπα τις παραγωγές μας.
Όσο οι ελληνικές κυβερνήσεις θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν την αντιαγροτική πολιτική της ΚΑΠ οι αγώνες μας θα συνεχίζονται και θα κλιμακώνονται.

Με τα αγροτοδικεία δε θα μας τρομοκρατήσουν

Υ.Γ Στο επόμενο διάστημα η Ομοσπονδία θα προκαλέσει
πλατιά σύσκεψη των αγροτών για να αντιμετωπίσουν
συλλογικά και μαχητικά τη νέα πρόκληση της κυβέρνησης.

19/9 /2011