Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η νέα ψηφιακή εποχή δεν θα περάσει από το Τρίγωνο


        Δήμου Ορεστιάδας


Ανακοίνωση

Η νέα ψηφιακή εποχή δεν θα περάσει από το Τρίγωνο

 Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ορεστιάδας θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των κατοίκων του Τριγώνου που χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται  γιατί ούτε  καθαρή εικόνα βλέπουν στους δέκτες των τηλεοράσεών τους,   ούτε   καθαρό  ήχο ακούνε από τους ελληνικούς  ραδιοφωνικούς σταθμούς  και  όλα δείχνουν ότι    η νέα εποχή με τo ψηφιακό σήμα δεν θα φτάσει στο Τρίγωνο. 

Την ευθύνη  για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση φέρνουν  οι Δημοτικές αρχές  του πρώην  Δήμου Τριγώνου και  νυν  Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας,  οι οποίες  τα προηγούμενα χρόνια δεν μερίμνησαν για να δημιουργηθεί  η απαραίτητη  υποδομή. Με ευθύνη τους η ιστορία με τις κεραίες του Πενταλόφου «κακοφόρμισε» και βρίσκεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  καλεί το Δήμαρχο Ορεστιάδας να σταματήσει να βάζει  και αυτό το πρόβλημα κάτω από το χαλί .  Χρειάζεται άμεσα να πάρει πρωτοβουλίες και να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο .  Λύσεις υπάρχουν  και η υγεία των κατοίκων   να διασφαλιστεί  και  να φτάσει   στα χωριά του Τριγώνου  η νέα ψηφιακή εικόνα 

Ορεστιάδα 27/2/2014