Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΟΧΙ στις ευέλικτες μορφές εργασίας - Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους




 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ   ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όχι  στις απολύσεις  φυλάκων 
στις σχολές δασολογίας και αγροτικής ανάπτυξης Ορεστιάδας

Το αγωνιστικό Μέτωπο Ιδιωτικών υπαλλήλων  θεωρεί  απαράδεκτο  η νέα εταιρεία που ανέλαβε τη  φύλαξη των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων  το ΔΠΘ να προχωράει   με το καλημέρα  και με συνοπτικές διαδικασίες σε απολύσεις φυλάκων.
Για άλλη μια φορά  οι εργαζόμενοι πληρώνουν ακριβά  τις πολιτικές  της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων  « των ελαστικών μορφών εργασίας»  και της ιδιωτικοποίησης  της φύλαξης των πανεπιστημιακών χώρων .  Η νέα εταιρεία χωρίς καμιά δικαιολογία  στέλνει  στον καιάδα της ανεργίας  δυο φύλακες που εργάζονταν στη φύλαξη των σχολών πάνω από 10 χρόνια.
Το Αγωνιστικό Μέτωπο Ιδιωτικών υπαλλήλων  Δήμου Ορεστιάδας καλεί τη νέα εταιρεία φύλαξης να πάρει πίσω την άδικη απόφασή της  και να μην προχωρήσει στην απόλυση των 2 εργαζομένων φυλάκων.
Καλεί ακόμα όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουν την  αλληλεγγύη τους  στους απολυμένους εργαζόμενους,   συμμετέχοντας στη  διαμαρτυρία που οργανώνουν εργαζόμενοι και φοιτητές την Πέμπτη  9 Μάη και ώρα 7.30΄ το πρωί  μπροστά στην πύλη των σχολών. 
Ορεστιάδα 8/5/2019