Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Έβρου
«Η ΕΝΟΤΗΤΑ »


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με τα αγροτοδικεία δε θα μας τρομοκρατήσουν

Έκτακτη σύσκεψη της Ομοσπονδίας

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση με την απειλή των αγροτοδικείων προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους αγρότες για να αποδεχτούν αδιαμαρτύρητα, με σκυμμένο το κεφάλι, την αντιαγροτική πολιτική της ΚΑΠ. Μια πολιτική που καταστρέφει την αγροτική οικονομία της χώρας, χρεοκοπεί τους αγρότες , ερημώνει την ύπαιθρο.
Περισσότεροι από 10 αγρότες καλούνται αυτές τις μέρες στις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές της Ορεστιάδας με την κατηγορία ότι στους πρόσφατους αγροτικούς αγώνες προκάλεσαν παρακώληση συγκοινωνιών!!!

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα αγροτοδικεία που στήνει η κυβέρνηση δεν μας τρομάζουν, θα τα αντιμετωπίσουμε και αυτά με το κεφάλι ψηλά. Η επιχείρηση της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους αγρότες δεν θα περάσει.

Η απελπιστική θέση που μας έχει φέρει η αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε και των ελληνικών κυβερνήσεων είναι η αιτία που μας αναγκάζει να βγαίνουμε και να ξαναβγαίνουμε στους δρόμους του αγώνα και να διεκδικούμε την ανατροπή αυτής της πολιτικής, να διεκδικούμε τη σωτηρία της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας της χώρας μας , το δικαίωμα να παραμείνουμε στα χωριά μας , να καλλιεργούμε τα χωράφια μας, να μην μας αρπάζουν τα καρτέλ τζάμπα τις παραγωγές μας.

Όσο οι ελληνικές κυβερνήσεις θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν την αντιαγροτική πολιτική της ΚΑΠ οι αγώνες μας θα συνεχίζονται και θα κλιμακώνονται.



Με αφορμή λοιπόν τη νέα πρόκληση της κυβέρνησης, αλλά και τα προβλήματα των αγροτών του νομού μας που συνεχώς οξύνονται

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Έβρου « η ΕΝΟΤΗΤΑ»
καλεί σε έκτακτη σύσκεψη
τους αγροτικούς Συλλόγους και όλους τους αγρότες
το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 και ώρα 8.30΄
στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Βύσσας

8/6 /2010