Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Επαρχιακό οδικό δίκτυο - Να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις πριν θρηνύσουμε θύματα


 

 Δήμου Ορεστιάδας

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΥΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ

To πρόβλημα έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

 Η Λαϊκή  Συσπείρωση  Δήμου Ορεστιάδας , θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την οργή των κατοίκων της περιοχής μας καθώς βλέπουν το γερασμένο και εγκαταλελειμμένο οδικό δίκτυο της περιοχής μας σε άθλια κατάσταση, γεμάτο ρωγμές και φονικές λακκούβες .  Ορισμένα  μάλιστα σημεία  όπως αυτά μεταξύ 

ΛΕΠΤΗΣ -  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ , 
ΕΛΙΑΣ – ΚΟΜΑΡΩΝ – ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ,
ΒΑΛΤΟΥ – ΜΙΚΡΗΣ ΔΟΞΙΠΑΡΑΣ,
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΣΤΕΡΝΑΣ

 είναι  άκρως επικίνδυνα και χρήζουν άμεσης παρέμβασης, πριν θρηνήσουμε θύματα.
Την κύρια ευθύνη γι’  αυτήν την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση  του οδικού δικτύου  που καθημερινά   ταλαιπωρεί οδηγούς και τροχοφόρα   φέρνουν οι αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Μεγάλες όμως είναι και οι ευθύνες της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου,  που αποδέχτηκαν χρόνια τώρα αδιαμαρτύρητα αυτές τις πολιτικές.  Στην ίδια γραμμή του συμβιβασμού βρίσκονται και οι Δημοτικές Αρχές Ορεστιάδας  διαχρονικά. Όλα αυτά τα χρόνια σιωπούν και ανέχονται αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.    
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί τους    μαζικούς φορείς   να μην συμβιβαστούν μ’ αυτήν την πολιτική, που έχει καταδικάσει την περιοχή μας στην απαξίωση και το μαρασμό , πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες, να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν άμεσες παρεμβάσεις στα επικίνδυνα σημεία και να διεκδικήσουν ένα σύγχρονο οδικό επαρχιακό δίκτυο στο Βόρειο Έβρο.

9/12/2013

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Σταμάτης Γκατζίδης