Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γονείς , εκπαιδευτικοί,  μαθητές του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας
να κινητοποιηθούν και να απαιτήσουν την αποκατάσταση των ζημιών στο θερμοκήπιο και την άμεση επαναλειτουργία του.

Η Γραμματεία Βορείου Έβρου του  ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των γονιών , των μαθητών  του τομέα της γεωπονίας   και των εκπαιδευτικών  του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας που βλέπουν,  ενώ ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά,    να παραμένουν  οι ζημιές  στο Θερμοκήπιο – εργαστήριο,  που προκάλεσε  πριν από 8 μήνες η χιονόπτωση τον Φεβρουάριο του 2017 ,    με  αποτέλεσμα  εκπαιδευτικοί και μαθητές  ειδικότερα του τομέα της γεωπονίας,  να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τις καθημερινές εκπαιδευτικές τους ανάγκες.
Οι ευθύνες της Δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Η   καθυστέρηση 8 μηνών    για παρεμβάσεις, όπως αυτή στο θερμοκήπιο του ΕΠΑΛ,    μικρής δυσκολίας και χαμηλού κόστους,  είναι αδικαιολόγητη.
Και δυστυχώς στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ο Δήμαρχος το «έριξε» στην Περιφέρεια,  στις διαδικασίες και κάλεσε γονείς και εκπαιδευτικούς να ξεχάσουν τη φετινή χρονιά. 
Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση καλούμε γονείς,  μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και δυναμικά να διεκδικήσουν την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία του θερμοκηπίου – εργαστηρίου. 


Ορεστιάδα 21/9/2017