Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των απλήρωτων τευτλοπαραγωγών στο ζαχαρουργείο Ορεστιάδας την Παρασκευή 12 Γενάρη ώρα 10πμ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΒΡΟΥ « Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Φτάνει πια η κοροϊδία
Προειδοποιητική συγκέντρωση  διαμαρτυρίας με κατάληψη του ζαχαρουργείου Ορεστιάδας των τευτλοπαραγωγών του Έβρου
Την  Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 ώρα 10 πμ
Η Ομοσπονδία αγροτικών Συλλόγων Έβρου  « Η ΕΝΟΤΗΤΑ»  θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των τευτλοπαραγωγών  του νομού μας που παραμένουν απλήρωτοι για τη σοδειά που παρέδωσαν στο ζαχαρουργείο Ορεστιάδας τον Οκτώβρη του 2017.
Υποσχέθηκαν στους τευτλοπαραγωγούς ότι θα κάνουν « γλυκά»  Χριστούγεννα,    αλλά δυστυχώς για άλλη μια χρονιά,  αντί για την  έγκαιρη εξόφλησή  τους,  εισέπραξαν την κοροϊδία.
Δυστυχώς η απληρωσιά σε βάρος των  μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων από τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και τους μεσάζοντες,   με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και της σημερινής,   είναι πια  ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» καλεί τους τευτλοπαραγωγούς της περιοχής μας,   που με το μόχθο τους κρατούν σε λειτουργία το ζαχαρουργείο  και παραμένουν απλήρωτοι , να καταδικάσουν  αυτές τις πολιτικές  και να αντιδράσουν δυναμικά,
να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την  κατάληψη  του ζαχαρουργείου ,  που θα πραγματοποιηθεί
την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10 πμ
με αίτημα   ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ και ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΥΤΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΓΚΟΜΙΣΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ   

10/1/2018                                                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος  

Γιάννης Μαργαριτίδης