Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΚΚΕ
«Πράσινοι» και «Οικολόγοι»
και πάλι δεκανίκια του αντικομμουνισμού
Η εκδήλωση των «Οικολόγων» που πραγματοποιούν σε συνεργασία με τους «Πράσινους» στο ευρωκοινοβούλιο και με τον τίτλο «Βιώσιμος τουρισμός σε μια ενωμένη Ευρώπη» δεν είναι καθόλου αθώα , όπως θέλει να δείχνει ο τίτλος της.
Η διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί και στην περιοχή του Έβρου με ποδήλατα ύστερα μάλιστα από πρόταση του Γερμανού «πράσινου» ευρωβουλευτή Μ. Κράμερ, τα λέει όλα . Πρόκειται, όπως αναφέρεται και με σχετική ανακοίνωση για μια «διασυνοριακή ποδηλατική διαδρομή «μνήμης» κατά μήκος του πρώην « Σιδηρούν παραπετάσματος» ως παράδειγμα « ευγενούς κινητικότητας» στον τουρισμό και ως σύμβολο της επανένωσης της Ευρώπης!
Η εκδήλωση τους αυτή συνάδει απόλυτα με την αντικομμουνιστική υστερία που κλιμακώνει το τελευταίο διάστημα η Ευρωπαϊκή Ένωση με το ανεκδιήγητο ψήφισμα, με το οποίο ταυτίζει το ναζισμό με τον κομμουνισμό, τους θύτες και τα θύματα, βρήκε πλέον και … «πράσινα δεκανίκια».
Δεν είναι παράξενο. Άλλωστε και η Ομάδα των «Πράσινων » αγκαλιά με τους «Μπερλουσκόνι» της ΕΕ ψήφισε με χέρια και με πόδια το κατάπτυστο ψήφισμα. . Οι Πράσινοι και Οικολόγοι είναι αυτοί που πρωτοστατούν για νέες κερδοφόρες μπίζνες με πρόσχημα το περιβάλλον και την «πράσινη οικονομία»
Ακόμα ο λαός μας δεν ξεχνά ότι «Πράσινος» ήταν ο Υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας (Φίσερ) που πρωτοστάτησε στον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και το διαμελισμό της . Που κυριολεκτικά «έπνιξαν» τα Βαλκάνια με απεπλουτισμένο ουράνιο. Εκκωφαντικά τότε σιωπούσαν για την καταστροφή του περιβάλλοντος όλες αυτές οι οικολογικές ομάδες , που χρηματοδοτούνται από διάφορες πολυεθνικές και ποικιλώνυμα καρτέλ.
Φαίνεται πως στον αντικομμουνιστικό τους καταμερισμό, υπάρχουν και οι δήθεν «ευαίσθητοι» περιβαλλοντικά, που με τις θέσεις τους, τη στάση τους και τις πρωτοβουλίες σαν αυτή, με φρασεολογία που θυμίζει στρατοδικεία «μαύρων » εποχών, απλά αναπαράγουν κάτω από το μανδύα της οικολογίας ότι πιο αντιδραστικό και αντιλαϊκό προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μεγάλες όμως είναι και οι ευθύνες της Νομαρχίας και Δήμων του Έβρου, που στηρίζουν παρόμοιες εκδηλώσεις και εμπλέκουν τους ποδηλάτες της περιοχής μας στις προεκλογικές σκοπιμότητες των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος των ΠΡΑΣΙΝΩΝ – ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας ,
 να γυρίσουν την πλάτη τους σε παρόμοιες εκδηλώσεις.
 Στις ευρωεκλογές να στείλουν το δικό τους μήνυμα , να δώσουν ένα ηχηρό ράπισμα στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου.
 Να ενισχύσουν το ΚΚΕ για να δίνουμε όλοι μαζί από καλύτερες θέσεις τη μάχη για τα καθημερινά προβλήματα
 Και να ωριμάσουν οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσει η χώρα μας άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελος του λαού μας.

Αλεξ-πολη 10/4/2009