Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ορεστιάδας - Συνάντηση με τη Β΄ΕΛΜΕ

Δελτίο Τύπου
Συνάντηση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ορεστιάδας με την Β΄ΕΛΜΕ Έβρου

Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης με το Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ΕΛΜΕ Έβρου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 20.30΄ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.

Στη συνάντηση αυτή ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταμάτης Γκατζίδης ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τις προτάσεις που κατέθεσε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

Πιο συγκεκριμένα προτάσεις:
 Για την άμεση λειτουργία των τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης Ορεστιάδας .
 Για τη λήψη άμεσων μέτρων από το Δήμο που θα ανακουφίσουν τους ανέργους , τους χαμηλοαμειβόμενους εργαζομένους και συνταξιούχους της περιοχής μας.

Μέτρα όπως
• Απαλλαγή από 1/1/2011, όλων των ανέργων, των προσωρινά απασχολούμενων, των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων, των φτωχών αγροτών και αυτοαπασχολούμενων από την υποχρέωση της πληρωμής πάσης φύσεως δημοτικών τελών.

Η Μείωση κατά 30% των τιμολογίων της ΔΕΥΑΟ, από 1/1/2011, με παράλληλη απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ιδιαίτερα σε ανέργους, απλήρωτους εργαζόμενους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Καμία απόλυση συμβασιούχου από το δήμο και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις. Κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Να καταργηθεί κάθε πληρωμή για όλους τους γονείς , να χρηματοδοτηθούν οι παιδικοί σταθμοί από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να λειτουργήσουν άμεσα βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Ορεστιάδα.
25/1/2011