Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Ορεστιάδας στηρίζει τον αγώνα των γονέων του Νηπ-γείου Δικαίων


 

 
 H ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Δήμου Ορεστιάδας,  εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στους γονείς του  Νηπιαγωγείου Δικαίων που  αποφάσισαν την επ’ αόριστο αποχή των παιδιών τους  από τα μαθήματα,   διεκδικώντας  να στελεχωθεί το Νηπιαγωγείο με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό,  για να λειτουργήσει ως διθέσιο ( το σύνολο των νηπίων και προνηπίων  είναι 27) και να λειτουργήσει και το ολοήμερο στο οποίο έχουν εγγραφεί 15 παιδιά.

Στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της δικομματικής κυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ που συνεχώς υποβαθμίζει τη Δημόσια εκπαίδευση περιορίζοντας τα κονδύλια,   μια πρέπει να είναι η απάντηση,  ΑΓΩΝΑΣ με ενότητα  γονιών και εκπαιδευτικών για παιδεία Δημόσια Δωρεάν και αναβαθμισμένη. Και στον αγώνα αυτό πρέπει να συμπαρασταθούν και όλοι οι μαζικοί φορείς της περιοχής.
 
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Ορεστιάδας  καλεί το Δήμαρχο Ορεστιάδας , την Ένωση γονέων , το Σύλλογο των εκπαιδευτικών  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,   να  στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των γονέων του Νηπιαγωγείου Δικαίων. Η σύγκρουση με την  αντιεκπαιδευτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ είναι μονόδρομος.  

 

Ορεστιάδα 4/10/2013