Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Κινητοποίηση στον Ίασμο για τα διόδια από το ΚΚΕ

 



Κινητοποίηση στον Ίασμο για τα διόδια από το ΚΚΕ
Κινητοποίηση στον σταθμό διοδίων του Ιάσμου Ροδόπης πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ με κεντρικό αίτημα την κατάργηση των διοδίων.

Οι διαδηλωτές, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στους οδηγούς που περνούσαν από τα διόδια με την τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή που προέβλεπε την κατάργηση των διοδίων και την παύση κάθε δίωξης και κατάργηση κάθε προστίμου που έχει επιβληθεί σε όσους δεν πλήρωσαν και αγωνίστηκαν ενάντια στα διόδια.

«Υπενθυμίζεται ότι την τροπολογία απέρριψε, το Σάββατο το βράδυ, ασυζητητί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διατηρώντας το ληστρικό καθεστώς των διοδίων για τη διασφάλιση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ.


Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στα διόδια Μαλγάρων από την Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου από την Οργάνωση της Αιτωλοακαρνανίας, στους Σταθμούς Διοδίων Τραγάνας, Αγ. Τριάδας και Μαυρομαντήλας από την Οργάνωση της Φθιώτιδας, στα διόδια Θήβας από την Τ.Ε. Χαλκίδας, στα διόδια Πολυμύλου από την Κ.Ο. Κοζάνης, στα διόδια στα Αρφαρά από την Οργάνωση της Μεσσηνίας, στα διόδια Μακρυχωρίου από την Τ.Ο. Λάρισας, Μοσχοχωρίου από την Τ.Ε. Βόλου, στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών από την Οργάνωση Αττικής.


Σε συμβολικό άνοιγμα των διοδίων στην είσοδο της Πάτρας και της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου προχώρησαν η Κομματική Οργάνωση Αχαΐας και στα διόδια στο Αιγίνιο η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Οι Τομεακές Οργανώσεις Πρέβεζας, Άρτας και Λευκάδας του ΚΚΕ πραγματοποίησαν κινητοποίηση στα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης Πρέβεζας - Ακτίου. Σήκωσαν για πάνω από 2 ώρες τις μπάρες επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.


Πηγή: http://www.alexpolisonline.com/2015/04/blog-post_38.html#ixzz3XsL0fuVn
Alexandroupoli Online