Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Απάντηση σε επιστολή του Δημάρχου


 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                Ορεστιάδα,  02/04/2015

ΠΡΩΤ/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ              Αρ. Πρωτ.:    5

                                                           ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Ορεστιάδας

                                                                               ΚΟΙΝ.: Μέλη μας

ΘΕΜΑ : Επιστολή σας για εκδήλωση

 Κύριε Δήμαρχε,

η επιστολή σας με αρ. πρωτ. 7476 της 23ης/3/15, με την οποία κατηγορείτε τους Δ/ντές και τους εκπ/κούς των σχολείων ότι με τη μη παρουσία τους το απόγευμα της Δευτέρας 16/3/15 σε εκδήλωση για τη Σαμοθράκη, όπου ευγενώς τους καλέσατε, έστειλαν «μήνυμα απαξίωσης» στον διοργανωτή και τον εισηγητή, ήταν μάλλον βιαστική και σίγουρα αχρείαστη.

Να σας ενημερώσουμε ότι για τη Νίκη της Σαμοθράκης εκπονήθηκαν το προηγούμενο έτος αρκετά προγράμματα στα σχολεία της πόλης μας χάρη στο ενδιαφέρον και τη δουλειά των εκπ/κών και δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται η Σαμοθράκη αντικείμενο μελέτης.

Αυτό που συμβαίνει πρώτη φορά είναι να κατηγορούνται με αυτό τον τρόπο οι εκπ/κοί γιατί ένα απόγευμα δεν παρέστησαν σε μια εκδήλωση ως προσκεκλημένοι. Είναι προφανές ότι δε θα απολογηθούν οι εκπ/κοί, ούτε χρειάζεται να δικαιολογήσουν την απουσία τους, όπως προφανές είναι ότι το συμπέρασμά σας περί απαξίωσης είναι αυθαίρετο και τους αδικεί.

Οι προσκλήσεις για διάφορες πρωτοβουλίες σας είναι ευπρόσδεκτες, αλλά η συμμετοχή του καθενός εξαρτάται και από άλλες παραμέτρους που ελπίζουμε να είναι σεβαστές.

Για το Δ.Σ.

O Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Νικολαΐδης Νικόλαος                                    Σκαρλατίδης Αθανάσιος