Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Μεγάλες δυσκολίες στην μονάδα τεχvητου νεφρού στο Νοσοκομείο Δ/χου

Αχτιδική Επιτροπή
Β. Έβρου
e-mail: stamatis_gkatzidis@hotmail.com
http://kkeorganosiorestiadas.blogspot.com


Μεγάλες οι ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου
Η μονάδα τεχνητού νεφρού αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των νεφροπαθών του Β. Έβρου

Η Αχτιδική Επιτροπή Βορείου Έβρου του ΚΚΕ, θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των νεφροπαθών του Βορείου Έβρου, που οι ελλείψεις προσωπικού στη μονάδα τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, για άλλη μια φορά ταλαιπωρεί σωματικά και ψυχικά την ήδη κλονισμένη υγεία τους.
Οι ελλείψεις ειδικευμένου προσωπικού από τη μονάδα τεχνητού νεφρού την έχει φέρει σε αδυναμία να εξυπηρετήσει τους νεφροπαθείς του Βορείου Έβρου και αναγκάζει μερικούς να παίρνουν το δρόμο 3 και 4 φορές την εβδομάδα για την Αλεξανδρούπολη. Η αυτοθυσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού , δεν φτάνει για να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες ούτε αυτές αντιμετωπίζονται με εργαζόμενους των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων STAGE

Η Αχτιδική Επιτροπή Βορείου Έβρου του ΚΚΕ
• Καλεί τους εργαζόμενους να συνειδητοποιήσουν ότι και με την προηγούμενη κυβέρνηση και με την σημερινή, βρίσκονται μπροστά σε μια πολιτική που συνεχώς εμπορευματοποιεί και υποβαθμίζει το δημόσιο σύστημα υγείας, προσφέροντας έδαφος στους διάφορους ιδιωτικούς ομίλους να επενδύσουν και να αποκομίσουν τεράστια κέρδη από τον «πόνο» τον ανθρώπων. Μια πολιτική που επιτρέπει τα διάφορα κυκλώματα χρόνια τώρα να λυμαίνονται το χώρο της υγείας.
• Καλεί ακόμα τους εργαζόμενους μαζί με την πρόσληψη του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού στο νοσοκομείο του Διδ-χου , να συγκρουστούν με την πολιτική που γεννά αυτά τα προβλήματα και καθημερινά απαξιώνει το σύστημα της Δημόσιας Υγείας. Να γυρίσουν εργαζόμενοι την πλάτη τους στα κόμματα της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ που εφαρμόζουν αυτήν την πολιτική . Να ενισχύσουν το ΚΚΕ για να δώσουμε όλοι μαζί από καλύτερες θέσεις τον αγώνα για ένα αναβαθμισμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
24/2/2009