Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Αναδημοσίευση από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
Οι Πράσινοι- Οικολόγοι & διάφορες Μ.Κ.Ο
Οργανώνουν το 5ο Φεστιβαλ Ναρκω-κουλτούρας

«Αυτό είναι κατάντια. Και μάλιστα επικίνδυνη». Δε πίστευαν στα αυτιά τους χτες το απόγευμα δεκάδες άνθρωποι που είχαν βγει βόλτα με τα παιδικά καροτσάκια ή για τρέξιμο σ' έναν από τους ελάχιστους ελεύθερους χώρους των δυτικών προαστίων, ότι εκεί πρόκειται να πραγματοποιηθεί με τις ευχές των δημάρχων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ - κάποιοι στηρίζονται και από τον ΣΥΝ - το 5ο ναρκω-φεστιβάλ.
Η Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ «οργώνουν» το πρωί τα σχολεία της περιοχής και το απόγευμα το χώρο, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ναρκω-φεστιβάλ, ενημερώνοντας τον κόσμο και εισπράττοντας σοκαρισμένα πρόσωπα.
Οι κομμουνιστές των δυτικών συνοικιών κάλεσαν τους εργαζόμενους και τη νεολαία να βγάλουν τα συμπεράσματά τους απέναντι στη συγκεκριμένη πολιτική που αρνήθηκε να δώσει το χώρο στο Φεστιβάλ του Κόμματος, απορρίπτοντας το αίτημά του για «ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις». Τους κάλεσαν να εναντιωθούν στην επικίνδυνη δράση των εραστών της ναρκω-κουλτούρας, που θέλουν μια κοινωνία μαστουρωμένη και υποταγμένη στις ορέξεις του μεγάλου κεφαλαίου. «Ηρθε η ώρα για αντεπίθεση».
Ανακοίνωση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Αντίσταση στη ναρκω-κουλτούρα
Ανακοίνωση, με αφορμή το γεγονός ότι παραχωρήθηκε το πάρκο για το φεστιβάλ ναρκω-κουλτούρας, ενώ δε δόθηκε στην ΚΝΕ για το Φεστιβάλ, εξέδωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις της Αχτίδας Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Οι Κομματικές Οργανώσεις της Αχτίδας Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ καλούν το λαό και τη νεολαία της Δυτικής Αθήνας να καταδικάσουν την προσπάθεια νομιμοποίησης των ναρκωτικών, που προωθείται με τη διοργάνωση του λεγόμενου "Αντιαπαγορευτικού Φεστιβάλ" για τα ναρκωτικά στο πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" από τους Οικολόγους Πράσινους και "μη κυβερνητικές οργανώσεις".
Καταγγέλλουμε το φορέα διαχείρισης του Πάρκου και τους δημάρχους Ιλίου (ΠΑΣΟΚ) ο οποίος στηρίχτηκε στις δημοτικές εκλογές και από τον ΣΥΝ, Καματερού (ΠΑΣΟΚ) και Αγ. Αναργύρων (ΠΑΣΟΚ), που συμμετέχοντας σε αυτόν δέχονται το Φεστιβάλ της ναρκω-κουλτούρας.
Είναι οι ίδιοι δήμαρχοι που αρνούνται να δοθεί ο χώρος του πάρκου για τη διοργάνωση του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ».
Θεωρούν ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι κίνδυνος για τη νεολαία και όχι τα ναρκωτικά και η προβολή τους. Οι διοργανωτές, Πράσινοι Οικολόγοι, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προτείνουν στη νεολαία τη δυστυχία και το θάνατο. Μας λένε ότι ο νέος έχει δικαίωμα στην ελευθεροχρησία και την αυτοκαλλιέργεια των ναρκωτικών. Χρησιμοποιούν προτάσεις χιλιοειπωμένες από το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον ΣΥΝ.



Προσφέρουν την "ελευθερία" επιλογής ανάμεσα στις ουσίες που σκλαβώνουν τη σκέψη, που αφαιρούν την ίδια την ουσία της ζωής. Προτείνουν οι αστικές κυβερνήσεις να δηλητηριάζουν τη συνείδηση της νεολαίας. Είναι ξεκάθαρο ποιοι βάζουν πλάτη στην πολιτική που γεννάει τη φτώχεια και την αμορφωσιά - πολιτική που εφαρμόζουν όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις εκτελώντας πιστά τις εντολές της ΕΕ.
Καλούμε το λαό και τη νεολαία να εναντιωθεί στην επικίνδυνη δράση των εραστών της ναρκω-κουλτούρας. Ας σκεφτούμε ποιοι έχουν να κερδίσουν από μία μαστουρωμένη νεολαία, άβουλη και υποταγμένη, βορά στην αδηφάγο όρεξη του κεφαλαίου για αύξηση των κερδών του.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ παλεύουν κόντρα σε αυτή τη φιλοσοφία. Είναι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, αρνείται το διαχωρισμό τους σε σκληρά και μαλακά. Προβάλλει τον ανυπότακτο, αγωνιστικό τρόπο ζωής. Την αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα, τον αγώνα για κοινωνική αλλαγή. Παλεύει για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά.
Ο λαός και η νεολαία έχουν την ευκαιρία να καταδικάσουν και με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές τις επιλογές της άρχουσας τάξης και των κομμάτων που την υπηρετούν. ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ - ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ».