Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΜΕ- Οχι στην κατάργηση των ΤΑΔ Ορεστιάδας και Διδ-χου

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Γραμματεία Β. Έβρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Να λειτουργήσουν ΤΩΡΑ τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης
της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκπαιδευτικών Β. Έβρου καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, που με τις μεθοδεύσεις της οδηγεί τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης στην κατάργησή τους.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Υπουργείο Παιδείας στα πλαίσια των περικοπών σταμάτησε τη λειτουργία πολλών Τ.Α.Δ αρνούμενο να διορίσει αναπληρωτές καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Θύματα αυτής της ανάλγητης πολιτικής και τα Τ.Α.Δ Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου που σταμάτησαν τη λειτουργία τους από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς

Στην ουσία η κυβέρνηση για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί σαν πρόσχημα την κρίση για να χτυπήσει τα δικαιώματα της νέας γενιάς και στον αθλητισμό.

Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών
• Καλεί τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να μην αποδεχτούν την υποβάθμιση ακόμα παραπέρα της αθλητικής παιδείας στη χώρα μας και ιδιαίτερα στα σχολεία της υπαίθρου και να απαιτήσουν να στελεχωθούν ΑΜΕΣΑ με εκπαιδευτικούς και να λειτουργήσουν ΤΩΡΑ τα τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης στην Ορεστιάδα και στο Διδυμότειχο.

• Τους καλεί ακόμα να βγάλουν τα δικά τους πολιτικά συμπεράσματα και μέσα από τους αγώνες για τα επιμέρους προβλήματα, να διαμορφώσουν μαζί με το ΠΑΜΕ , την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΟΓΕ και το Μ.Α.Σ, την ελπιδοφόρα ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και της ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, που θα αντιπαρατεθεί συνολικά στην πολιτική ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ - ΛΑΟΣ – ΕΕ - ΔΝΤ – ΣΕΒ - ΓΣΣΕ -ΠΑΣΕΓΕΣ – ΑΔΕΔΥ, που υπηρετούν την εξουσία των Μονοπωλίων.


Υ.Γ Την Παρασκευή 14/1/2011 αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ
Θα επισκεφθεί τα ΤΑΔ Ορεστιάδας και Διδ/χου και στις 11.30΄
Θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Γραφείο
Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ορεστιάδα.

10/1/2011