Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Στο διάδρομο του σχολείου,στο τσιμέντο, το μάθημα της Φυσ. Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο της Βύσσας τους χειμερινούς μήνες




Στο διάδρομο του σχολείου, στο τσιμέντο, με χαμηλές θερμοκρασίες με κινδύνους , το μάθημα φυσικής αγωγής
στο Δημοτικό Σχολείο της Βύσσας τους χειμερινούς μήνες

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Ορεστιάδας θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των γονέων του Δημοτικού σχολείου Νέας Βύσσας που βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν τους χειμερινούς μήνες το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, στο διάδρομο του σχολείου, στο τσιμέντο , δίπλα στις άλλες αίθουσες που κάνουν μάθημα και με χαμηλές θερμοκρασίες.
Η κατασκευή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων ξεκίνησε το 2010 και σταμάτησε με ευθύνη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που διέκοψε την χρηματοδότηση. Το έργο μισοτελειωμένο εγκαταλείφθηκε από τον εργολάβο… και τα παιδιά της Βύσσας συνεχίζουν να αθλούνται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες .
Στην περιοχή μας υπάρχουν και άλλα σχολεία που δεν διαθέτουν αίθουσες πολλαπλών χρήσεων για τις ανάγκες των μαθητών τους . Και αυτή η απαράδεκτη κατάσταση είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής υποχρηματοδότησης της παιδείας από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Ορεστιάδας καλεί τους γονείς της Βύσσας να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να συνεχίσουν τον αγώνα και δυναμικά να διεκδικήσουν την άμεση χρηματοδότηση του έργου, για να ολοκληρωθεί η κατασκευή της αίθουσας και να αποκτήσουν επιτέλους και τα παιδιά της Βύσσας μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για τις ανάγκες τους για άθληση και πολιτιστικές δραστηριότητες.
Ορεστιάδα 4/2/2012