Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης σε βάρος των αγροτών - κτηνοτρόφων δεν θα περάσει


 
Τομεακή Οργάνωση Έβρου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο αυταρχισμός της συγκυβέρνησης

δεν θα κάμψει την αγωνιστικότητα των αγροτών

H  Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ καταγγέλλει στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους αλλά και σ΄ όλους τους εργαζόμενους του Νομού μας τον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης  Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ , που με ΜΑΤ, χημικά και ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν  με βίαιο τρόπο ( κυριολεκτικά κινδύνεψαν ζωές αγροτών) να εμποδίσουν τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νοτίου Έβρου να πραγματοποιήσουν  ειρηνική διαδήλωση με τα αγροτομηχανήματά τους στην περιφερειακή Ενότητα Έβρου,  να συναντηθούν με την αντιπεριφερειάρχη και να επιδώσουν ψήφισμα  με τα αιτήματά τους. 

Κανένας αυταρχισμός δεν πρόκειται να κάμψει την αγωνιστικότητα των αγροτών που βλέπουν χρόνο με το χρόνο η πολιτική της ΚΑΠ,  της ΕΕ και των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου να τους οδηγεί στη χρεοκοπία.  Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης κυριολεκτικά θα καταστρέψουν και θα βγάλουν έξω από την παραγωγή χιλιάδες μικρομεσαίου αγρότες και κτηνοτρόφους.

Το ΚΚΕ καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού μας  να απαντήσουν στον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης δυναμώνοντας τον αγώνα και ενισχύοντας τα μπλόκα.

Καλεί ακόμα όλους τους εργαζόμενους του νομού μας να σταθούν  στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών και κτηνοτρόφων.  Nα  στηρίξουν  το επόμενο διάστημα τους πολύμορφους κατά τόπους αγώνες τους, γιατί ο αγώνας που δίνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι  δεν είναι μόνο ζήτημα αλληλεγγύης. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, αφορά συνολικά το λαό, πρώτα απ' όλα επειδή συνδέεται με την  παραγωγή διατροφικών προϊόντων που είναι ζήτημα πρώτης γραμμής για την εργατική - λαϊκή οικογένεια.

Αλεξανδρούπολη 7/2/2014