Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση Έβρου, ευχαριστεί όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί της



 
 
H Λαϊκή Συσπείρωση ευχαριστεί όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί της, ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης‘ που στήριξε το ΚΚΕ στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και στους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Ορεστιάδας.

 

Θεωρούμε θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα το αποτέλεσμα που κατέγραψαν τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στα Δημοτικά Συμβούλια με τους εκλεγμένους μας για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από αντιλαϊκές Τοπικές Διοικήσεις στους δήμους και  στην περιφέρεια, να διεκδικήσουμε ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, να ανοίξουμε το δρόμο, να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα και μαζικότητα του εργατικού λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας.

 
Καλούμε όλες και όλους να στείλουν στο β΄ γύρο στους δήμους Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σαμοθράκης και στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης  μήνυμα καταδίκης των κομμάτων και των συνδυασμών, όπως κι αν ονομάζονται, που κινούνται στη γραμμή της ενσωμάτωσης του λαού σε νέους μηχανισμούς που έχουν φτιαχτεί κυρίως μετά τον "Καλλικράτη", αλλά και τη στρατηγική της ΕΕ για Ευρώπη των περιφερειών κλπ. να μην υποκύψουν σε διλήμματα του μικρότερου κακού που στο τέλος αποδεικνύεται είτε εξίσου, είτε χειρότερο κακό.

Με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα να ριχτούν στη μάχη αυτή την εβδομάδα σπίτι το σπίτι, χώρους δουλειάς και γειτονιές, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ  την άλλη Κυριακή, στις ευρωεκλογές που μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στην ευρωβουλή, στο εργατικό λαϊκό κίνημα για θετικές διεργασίες που θα μας πάνε μπροστά