Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση
του Σταμάτη Γκατζίδη υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ορεστιάδας
με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Για την μεταφορά των μαθητών του Τριγώνου

Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η οργή τον γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπ/γείου Δικαίων για την αλλαγή, προς το χειρότερο, του καθεστώτος που αφορά την μεταφορά των μαθητών .
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κυριολεκτικά με ανάλγητο τρόπο, προκειμένου να ικανοποιήσει τους στόχους του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , δεν διστάζει να κάνει περικοπές σε κονδύλια , που βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και την ασφάλεια των μικρών μαθητών.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
• Καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που με πρωτοφανή αναλγησία, υπηρετώντας πιστά τις «διαταγές» της Τρόικας, κάνει περικοπές σε κονδύλια, που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια μικρών μαθητών, που ζουν κυριολεκτικά στις εσχατιές της χώρας μας. Είναι απαράδεκτο παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, να περιμένουν τους χειμωνιάτικους μήνες 2 ώρες για να περάσει , χωρίς συνοδό, το λεωφορείο της γραμμής, για την επιστροφή στο σπίτι.
• Βρίσκεται στο πλευρό των γονέων, γιατί το αίτημα τους για ασφαλή έγκαιρη και δωρεάν μεταφορά των μικρών μαθητών από το σπίτι προς το σχολείο, με επιστροφή, είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Και αυτό είναι υποχρέωση της εκάστοτε κυβέρνησης.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Καλεί τους γονείς να βγάλουν τα δικά τους πολιτικά συμπεράσματα και στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές να τιμωρήσουν την κυρίαρχη πολιτική , που οδήγησε το Τρίγωνο κυριολεκτικά στον μαρασμό και την εγκατάλειψη, καταψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια που θα συγκροτήσουν τα στελέχη των κομμάτων του δικομματισμού.
Να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για να εκλεγούν στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια ασυμβίβαστοι αγωνιστές που καθημερινά θα συγκρούονται με τις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ .
13/9/2010