Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας για την καταδίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα


 

Δήμου Ορεστιάδας

 

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

Πρόταση του εκπροσώπου της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

για έγκριση ψηφίσματος καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα  

ü  Δεν υιοθετήθηκε από τις άλλες Δημοτικές παρατάξεις

To Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας   εκφράζει τα θερμά   του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε προχθές το βράδυ σε ενέδρα χρυσαυγιτών.

Καταγγέλλουμε τη δολοφονία του νέου εργαζόμενου Παύλου Φύσσα από φασίστες δολοφόνους.

Η δολοφονία αυτή έρχεται μετά τις επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, μετά τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα, μετά από τις δεκάδες επιθέσεις σε εργαζόμενους και μετανάστες και πρέπει να χτυπήσει συναγερμός για όλους μας.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είναι η φυσική συνέπεια, η προέκταση της αντιδραστικής πολιτικής που ασκείται ενάντια στο λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Έχουν μεγάλη ευθύνη  οι πολιτικές δυνάμεις που υιοθετούν και επικαλούνται τη «θεωρία των δύο άκρων» ταυτίζοντας πολιτικές οργανώσεις με ναζιστικές – φασιστικές εγκληματικές ομάδες. Δικαιολογούν έτσι τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας καλεί όλους τους δημότες τη νεολαία τα σωματεία και του συλλόγους να απομονώσουν τους νοσταλγούς του ναζισμού  γιατί δεν έχουν καμιά σχέση με τις αξίες τα ιδανικά και τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας .

Ορεστιάδα 19/9/2013