Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ειδικό Σχολείο Ορεστιάδας
Είκοσι (20) χρόνια σε ακατάλληλα κτίρια

Για άλλη μια χρονιά το Ειδικό σχολείο Ορεστιάδας θα υποδεχτεί τους μαθητές του, με τα ιδιαίτερα προβλήματα, σε ακατάλληλο κτίριο. Είκοσι (20) χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ κοροϊδεύουν μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικούς.

Μεγάλες όμως είναι οι ευθύνες και των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Ορεστιάδας και στη Νομαρχία Έβρου. Αποπροσανατολίζουν και καλλιεργούν αυταπάτες ψάχνοντας 20 χρόνια «από χωρίον εις χωρίον» για να βρουν οικόπεδο. Στην ουσία αποδέχονται και στηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεών τους , ποτέ δεν διεκδίκησαν δυναμικά την ανέγερση ενός σύγχρονου Ειδικού Σχολείου στην Ορεστιάδα.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για το Δήμο Ορεστιάδας θεωρεί μονόδρομο την ανάπτυξη αγώνων από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την εξασφάλιση πρώτα- πρώτα κατάλληλου οικοπέδου και στη συνέχεια την χρηματοδότηση, για να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου στην Ορεστιάδα

Καλεί τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς στις επερχόμενες εκλογές για τις Τοπικές και Περιφερειακές Διοικήσεις ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ αυτούς που για 20 χρόνια τους κοροϊδεύουν και με την ανάλγητη πολιτική τους έχουν καταδικάσει, παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες, να στεγάζονται σε ακατάλληλα κτίρια. Να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που θα συγκροτήσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ , είτε έχουν το χρίσμα είτε φορούν τη «λεοντή» του ανεξάρτητου
Να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για να εκλεγούν αγωνιστές που θα συγκρουστούν με τις αντιλαϊκές πολιτικές τους και θα βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Για να αλλάξουν οι συσχετισμοί και να ανοίξει ο δρόμος της λαϊκής αντεπίθεσης.

13/9/2010