Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Νέο αιματοκύλισμα στους κόμβους του Σουφλίου

Ανακοίνωση
Της Αχτιδικής Επιτροπής Β΄Έβρου του ΚΚΕ
Με αφορμή τα δυο θανατηφόρα ατυχήματα στον νότιο και Βόρειο κόμβο του Σουφλίου

Ηθικοί αυτουργοί για τα νέα θανατηφόρα ατυχήματα που έγιναν στον νότιο και βόρειο κόμβο του Σουφλίου είναι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, που επέτρεψαν στην ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε να μην κατασκευάσει στο Σουφλί και την Ορεστιάδα ανισόπεδους κόμβους, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή εκατοντάδων οδηγών.

Μεγάλες όμως, για τις ζωές που χάθηκαν, είναι και οι πολιτικές ευθύνες, των πρώην Νομαρχιακών και Δημοτικών αρχών, που σιώπησαν και αποδέχτηκαν αδιαμαρτύρητα τις τραγικές επιλογές των κυβερνήσεων και της «Εγνατίας ΑΕ» στο επίπεδο του σχεδιασμού , στο επίπεδο της κατασκευής και τη ροή χρηματοδότησης του κάθετου άξονα.

Η Αχτιδική Επιτροπή Β. Έβρου του ΚΚΕ,
καλεί τους κατοίκους της περιοχής μας, να μην συμβιβαστούν με τις επιλογές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ καθώς και της «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε», που ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ. Να σταματήσουν το καθημερινό αιματοκύλισμα νέων ανθρώπων στους δρόμους του Έβρου , να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και αγωνιστικά να διεκδικήσουν για το νομό μας σύγχρονες υποδομές, σύγχρονο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, ασφαλή , με υψηλές προδιαγραφές
και ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.
22/6/2011
Υ.Γ
Αντιπροσωπεία της Αχτιδικής Επιτροπής θα πραγματοποιήσει
σήμερα Τετάρτη και ώρα 10.30
παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο του Σουφλίου