Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

KKE - Και για τα νέα θανατηφόρα ατυχήματα στον κάθετο άξονα ένοχη είναι η πολιτική της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ


 
 

 
Τομεακή Επιτροπή Έβρου
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Για τα νέα θανατηφόρα ατυχήματα στο «λεγόμενο» κάθετο άξονα  ένοχη  είναι η πολιτική των κυβερνήσεων  του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ .
 Με την αύξηση της κυκλοφορίας, λόγω καλοκαιριού,  πολλαπλασιάστηκαν  και πάλι  τα ατυχήματα στο «λεγόμενο»  κάθετο άξονα. Δυστυχώς  ο κατάλογος των νεκρών συμπολιτών μας, που πληρώνουν με τη ζωή τους την  «εγκληματική» πολιτική των κυβερνήσεων  του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ,   συνεχώς μεγαλώνει 
Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε:  Ηθικός αυτουργός  και των νέων  θανατηφόρων  ατυχημάτων  είναι η ανάλγητη πολιτική  των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ της Ν.Δ και της σημερινής  συγκυβέρνησης.  Αυτήν   την  πολιτική  πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι Εβρίτες.
 Τεράστιες είναι και οι πολιτικές ευθύνες  των τοπικών  στελεχών της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ,  πρώην και νυν Βουλευτές, πρώην και νυν Περιφερειάρχες και Νομάρχες, Δήμαρχοι κλπ . Όλοι τους στήριξαν , στηρίζουν και δείχνουν ανοχή  σ’ αυτήν την  πολιτική. 
Είκοσι χρόνια μας  κοροϊδεύουν με ψεύτικες υποσχέσεις. Ένας δρόμος λίγων  χιλιομέτρων , γεμάτος φονικές παγίδες , στον οποίο καθημερινά ταλαιπωρούνται  εκατοντάδες  οδηγοί, έχουν προκληθεί εκατοντάδες  ατυχήματα και θρηνήσαμε δεκάδες ζωές , κατάντησε κυριολεκτικά της  Άρτας το γεφύρι.
 
Και σήμερα τα έργα καρκινοβατούν και όλα δείχνουν ότι θα καθυστερήσει αρκετά χρόνια ακόμα  για να δοθεί ο δρόμος αυτός ολοκληρωμένα στην κυκλοφορία.  
Φτάνει πια η κοροϊδία. Η θλίψη , η οργή , η αγανάκτηση  να γίνουν αγώνας και  να διεκδικήσουμε, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να επισπευστούν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί ο κάθετος άξονας  μέσα στο 2013.
     16/8/2013