Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Kομματική οργάνωση Ορεστιάδας


 


Ανακοίνωση

 για το νέο θανατηφόρο ατύχημα  στον βόρειο κόμβο της Ορεστιάδας , υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί…

To νέο,   δυστυχώς θανατηφόρο, ατύχημα   στο γνωστό σημείο «καρμανιόλα» στο   βόρειο κόμβο   της Ορεστιάδας,   φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα τα  τραγικά   «λάθη» που έγιναν στην κατασκευή του κάθετου οδικού άξονα Αρδανίου – Ορμενίου.

Ηθικός αυτουργός για τις ζωές που χάνονται  είναι η ανάλγητη πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ , Ν.Δ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ που σχεδίασαν , χρηματοδότησαν, και εδώ και είκοσι χρόνια κατασκευάζουν ένα δρόμο  100 χιλιομέτρων.

Αυτή η πολιτική πρέπει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μαζί με τις κυβερνήσεις που την υλοποίησαν  και δίπλα τους συγκατηγορούμενοι, όλα εκείνα τα τοπικά στελέχη που ήταν και είναι  σε θέσεις ευθύνης Περιφέρεια, Νομαρχία, Δήμους, που  επέτρεψαν και επιτρέπουν  να ταλαιπωρούνται οι εβρίτες  20 χρόνια με την κατασκευή ενός δρόμου 100 χιλιομέτρων στον οποίο καθημερινά ταλαιπωρούνται  εκατοντάδες οδηγοί , έχουν προκληθεί εκατοντάδες ατυχήματα και θρηνήσαμε δεκάδες ζωές. Με την ανοχή τους   επέτρεψαν να κατασκευάζεται ένας δρόμος γεμάτος φονικές παγίδες.

Η κομματική οργάνωση Ορεστιάδας του ΚΚΕ  καλεί τους εργαζόμενους της περιοχή μας  τη θλίψη, την οργή ,την  αγανάκτηση  για τη νέα ζωή που χάθηκε,  να την μετατρέψουν σε αγώνα.  Να απαιτήσουμε:

Να  επισπευθούν  οι εργασίες  για να ολοκληρωθεί  ο κάθετος άξονας και να ακολουθήσουν οι απαραίτητες  διορθωτικές παρεμβάσεις, όπως η δημιουργία ανισόπεδων κόμβων στην Ορεστιάδα και το Σουφλί.

Ορεστιάδα 28/9/2015