Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Σχόλιο για την συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρωθυπουργό

αρχείο λήψης


Γραφείο τύπου ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ
 
Δελτίο Τύπου
Για την συνάντηση των Βουλευτών Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό
Το θράσος της συγκυβέρνησης ξεπερνά κάθε όριο λογικής! Την ίδια ώρα που ξεπουλάν τα πάντα , αεροδρόμια λιμάνια, υγειά και ο κατάλογος δεν έχει τέλος, οι Βουλευτές του Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ συναντώνται με τον πρωθυπουργό και του υποδεικνύουν τα διαθέσιμα φιλέτα του νομού! Και αυτό μας το παρουσιάζουν ως έξοδο από την αφάνεια!
Την ίδια μέρα που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο που ξεπουλά αεροδρόμια, πετσοκόβει μισθούς και ανοίγει τον χορό τον πλειστηριασμών και ενώ μάλιστα πριν από λίγες μέρες με δυο χέρια ψήφισαν τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό, μας παρουσιάζουν πως «κόπτονται» για το μέλλον του νομού. Την ώρα που η αγροτιά βογγά μη γνωρίζοντας πως θα ξεκινήσει την καλλιεργητική χρονιά, αφού με τα νομοσχέδια που οι δήθεν αγχωμένοι βουλευτές μας ψήφισαν, βλέπουν το βιός τους να ξεκληρίζεται μας μιλούν για παραγωγική ανασυγκρότηση! Βέβαια στο νου τους έχουν τους μεγαλεπιχειρηματίες, μεγαλοαγρότες που η πολιτική της ΚΑΠ ευνοεί και ενισχύει. Τέτοια ανασυγκρότηση εννοούν.
Πίσω από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για ενεργειακό κόμβο στην ευρύτερη περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης, κρύβονται συμφέροντα μονοπωλιακών ομίλων που μόνο προς όφελος του λαού δεν είναι.
Το ΚΚΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί το λαό σε εγρήγορση. Τα συμφέροντα του τομέα της ενέργειας που έχουν πέσει πάνω στην περιοχή είναι εχθρικά και αντίθετα με την ανάπτυξη που χρειάζεται και ο νομός του Έβρου και μόνο με το λαό στην εξουσία μπορεί να πραγματοποιηθεί. Χρειάζεται ταξική και οργανωμένη αντεπίθεση που θα βάλει τέρμα μια και καλή στην αντιλαϊκή πολιτική που και αυτή η κυβέρνηση υπηρετεί.

16/12/2015