Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

17 Γενάρη τα τρακτέρ του Έβρου βγαίνουν στις πλατείες των χωριών


Ομοσπονδία Αγροτικών  Συλλόγων Έβρου   «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17 Γενάρη  βγαίνουν  τα τρακτέρ του Έβρου  στις πλατείες των χωριών
Στη σύσκεψη που οργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου   «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας  οι αγρότες του Έβρου αποφάσισαν  να κλιμακώσουν τον αγώνα τους βγάζοντας τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών,  την Κυριακή 17 Γενάρη και εξουσιοδότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας να αποφασίσει  την ημέρα και τα σημεία που στη συνέχεια θα συγκροτηθούν τα μπλόκα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας  με περιοδείες και συσκέψεις τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει την προετοιμασία του αγώνα και καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και  κτηνοτρόφους του νομού μας  να  συνειδητοποιήσουν  ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Η ΕΕ με τη νέα ΚΑΠ και τα μέτρα του 3ου μνημονίου που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν σαν στόχο την εξόντωσή μας και την απόλυτη εξαθλίωσή μας

Στον πόλεμο  αυτό η αγροτιά πρέπει να απαντήσει με τη μέγιστη δυνατή μαζικότητα και αποφασιστικότητα. Η παρουσία όλων στον αγώνα  είναι απαραίτητη.

Με πλαίσιο αιτημάτων αυτό που αποφασίστηκε από τη συντονιστική των μπλόκων και πανελλαδικό συντονισμό θα τα καταφέρουμε. 

9/1/2016