Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλο ένα τραγικό θανατηφόρο ατύχημα στις στροφές των Ψαθάφων

ΚΚΕ
Αχτιδική Επιτροπή Βορείου Έβρου

Ανακοίνωση
Με αφορμή το νέο τραγικό θανατηφόρο ατύχημα στις στροφές των Ψαθάδων

Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο για το νέο τραγικό ατύχημα που έγινε τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη στις γνωστές στροφές των Ψαθάδων.
Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Για 20 ολόκληρα χρόνια μας κοροϊδεύουν, κατάντησαν το έργο του κάθετο άξονα κυριολεκτικά «της Άρτας το γεφύρι» βάζοντας καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων οδηγών.
Πλήρης η αδιαφορία τους , καμιά παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο καρμανιόλα, ενώ γνωρίζουν και οι δυο τους πολύ καλά ότι στις στροφές των Ψαθάδων έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι , ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες, γίνονται καθημερινά ατυχήματα.

Μεγάλες όμως, για τις ζωές που χάθηκαν, είναι και οι πολιτικές ευθύνες, των πρώην Νομαρχιακών και Δημοτικών αρχών, που σιώπησαν και αποδέχτηκαν αδιαμαρτύρητα τις τραγικές επιλογές των κυβερνήσεων και της «Εγνατίας ΑΕ» στο επίπεδο του σχεδιασμού , στο επίπεδο της κατασκευής και τη ροή χρηματοδότησης του κάθετου άξονα.

Η Αχτιδική Επιτροπή Β. Έβρου του ΚΚΕ,
καλεί τους κατοίκους της περιοχής μας, να μην συμβιβαστούν με τις επιλογές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ καθώς και της «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε», που ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ. Να σταματήσουν το καθημερινό αιματοκύλισμα νέων ανθρώπων στους δρόμους του Έβρου , να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και αγωνιστικά να διεκδικήσουν για το νομό μας σύγχρονες υποδομές, σύγχρονο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, ασφαλή , με υψηλές προδιαγραφές
και ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

21/9/2011