Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Σε απαράδεκτη κατάσταση ο επαρχιακός δρόμος Ποιμενικού - Σιταριάς - Μάνης

ΚΚΕ

Αχτιδική Επιτροπή Β Έβρου


Σε απαράδεκτη κατάσταση - γεμάτος φονικές παγίδες
Ο δρόμος Ποιμενικού – Σιταριάς - Μάνης


Η Αχτιδική Επιτροπή Βορείου Έβρου του ΚΚΕ θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες των κατοίκων των χωριών Σιταριάς – Ποιμενικού- Μάνης για την απαράδεκτη , επικίνδυνη κατάσταση , στην οποία βρίσκεται ο επαρχιακός δρόμος που αναγκάζονται καθημερινά να χρησιμοποιούν.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ έχουν κυριολεκτικά εγκαταλείψει στην τύχη του ένα «γερασμένο» επαρχιακό δίκτυο, που καθημερινά ταλαιπωρεί και βάζει σε κίνδυνο τους κατοίκους της περιοχής μας .

Μεγάλες όμως είναι και οι ευθύνες των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που για πολλά χρόνια βρίσκονται στο τιμόνι της Περιφερειακής , Νομαρχιακής και Τοπικής Διοίκησης και αδιαμαρτύρητα στηρίζουν και αποδέχονται αυτήν την πολιτική.

Η Αχτιδική Επιτροπή Β. Έβρου του ΚΚΕ καλεί τους κατοίκους των χωριών μας να μην συμβιβαστούν μ’ αυτήν την πολιτική, που έχει καταδικάσει την περιοχή μας στην απαξίωση και στην εγκατάλειψη και να διεκδικήσουν μαζί με την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα και ένα σύγχρονο ασφαλές επαρχιακό δίκτυο.

20/9/2011