Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ -ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΏΡΑ 10.30



΄
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 18 Οκτώβρη

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ



ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.



Εργατοϋπάλληλοι, άνεργοι,

αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες

Τα νέα μέτρα και ο προϋπολογισμός αποτελούν για τα λαϊκά στρώματα, μια νέα βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου και της ΕΕ , ενάντια στο βιοτικό επίπεδο του λαού μας.

Χρέος και τιμή για κάθε εργαζόμενο είναι να μην δεχτούν να βάλουν στη συνείδησή τους τη λαιμαριά του δούλου, να τον εξευτελίζουν για ένα ξεροκόμματο.

Να μην επιτρέψουμε να καταδικαστούν οι οικογένειές μας, τα παιδιά μας, στην πείνα και την εξαθλίωση! Να μην αφήσουμε τους ηλικιωμένους, ανήμπορους και καταδικασμένους να πεθάνουν στο δρόμο γιατί δεν μπορούν να έχουν φάρμακα, περίθαλψη.

Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ

Είναι γέννημα θρέμμα του σάπιου συστήματος, οφείλεται στον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής, στον τεράστιο πλούτο που παράγει ο εργαζόμενος λαός και τη συγκέντρωσή του σε μια χούφτα δισεκατομμυριούχων. Εργαζόμενε μην σηκώνεις στον ώμο σου βάρη για τα οποία δεν ευθύνεσαι εσύ!

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης – ΕΕ και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου απαντάμε μαχητικά, αγωνιστικά, με εργατικό – λαϊκό μπλόκο στη νέα καταιγίδα που σαρώνει τη ζωή της λαϊκής οικογένειας!



Καμιά αυταπάτη. Τα μέτρα εκπορεύονται από την στρατηγική της ΕΕ , τη στρατηγική του κεφαλαίου για να φορτωθούν τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους για να εξασφαλίσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι της ΕΕ καλύτερους όρους ανταγωνιστικότητας.

Μαζί με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ( ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ-ΜΑΣ-ΟΓΕ)

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ



Υ.Γ Για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας

σήμερα Παρασκευή 12 Οκτώβρη τις πρωινές ώρες αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ της ΠΑΣΥ και του

ΜΑΣ θα περιοδέψει στον ΟΑΕΔ, στο ΙΚΑ και σε σχολεία της Ορεστιάδας