Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την Περιφέρεια που καλεί τη Χρυσή Αυγή σε αντιφασιστική εκδήλωση


 
 
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Η Τ.Ο ΈΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ  καταγγέλλει την Περιφέρεια που καλεί τη Χρυσή Αυγή σε εκδηλώσεις για την 9η Μάη

 


Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την πρόσκληση της αντιπεριφερειάρχη Έβρου να παραστεί το ΚΚΕ σε εκδηλώσεις στις 9 Μάη στις οποίες προσκεκλημένη είναι και η Χρυσή Αυγή, κόμμα φασιστικό, ναζιστικό, θιασώτης του Χίτλερ και γενικότερα των ναζιστικών εγκλημάτων. Το ΚΚΕ δηλώνει ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας δε θα παραστεί στις εκδηλώσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Έβρου του ΚΚΕ

«Πριν λίγες μέρες πήραμε πρόσκληση από την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου να παραστούμε σε εκδηλώσεις στις 9 Μάη, μέρα της συντριβής του ναζισμού-φασισμού, με πρωταγωνιστή τον Κόκκινο Στρατό.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής, κόμμα φασιστικό, ναζιστικό, θιασώτης του Χίτλερ και γενικότερα των ναζιστικών εγκλημάτων.

Θεωρούμε την πρόσκληση απαράδεκτη, την καταγγέλλουμε, δε δεχόμαστε τις δικαιολογίες περί λάθους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας δε θα παραστούμε στις εκδηλώσεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία στην εκδήλωση που οργανώνει η ΤΟ Έβρου του ΚΚΕ, στις 9 Μάη, ώρα 7 μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο, τιμώντας την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών».