Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

KKE - Γιατί δεν ξεκινούν οι εργασίες στον κάθετο άξονα και στο τμήμα Μάνδρας - Διδ-χου;


Τ.Ε Έβρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Γιατί δεν ξεκινούν οι εργασίες στον κάθετο άξονα και ιδιαίτερα στο τμήμα Μάνδρας - Διδυμοτείχου

Ύστερα από περιοδεία που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ,  διαπίστωσε ότι στον κάθετο άξονα και ιδιαίτερα στο τμήμα Μάνδρας – Διδυμοτείχου , αν και πέρασε  το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη ,  δυστυχώς καμιά εργασία δεν ξεκίνησε ακόμα. Και είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι ανησυχίες και τα ερωτηματικά όλων των κατοίκων του Κεντρικού και Βορείου Έβρου που βλέπουν να χάνεται πολύτιμος χρόνος και   όλα να δείχνουν ότι οι υποσχέσεις των κυβερνητικών παραγόντων για την ολοκλήρωση των έργων  το 2013,  θα αποδειχτούν για άλλη μια φορά ψεύτικες. 


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ
Είκοσι και πλέον χρόνια οι κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ  και τώρα η τρικομματική συγκυβέρνηση  κοροϊδεύουν τους κατοίκους του Έβρου με την αμαρτωλή ιστορία του κάθετου άξονα.      Ένας δρόμος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, 20 περίπου χιλιομέτρων, γεμάτος φονικές παγίδες, στον οποίο καθημερινά ταλαιπωρούνται εκατοντάδες οδηγοί , έχουν προκληθεί  εκατοντάδες ατυχήματα και  θρηνήσαμε δεκάδες ανθρώπινες ζωές, κατάντησε κυριολεκτικά εδώ και 15 χρόνια της Άρτας το γεφύρι.

Βαρύτατες, εκ του αποτελέσματος,  είναι οι ευθύνες και των πρώην και νυν Νομαρχών και Περιφερειαρχών .  

 
Η οργή των κατοίκων του κεντρικού και βορείου Έβρου είναι απόλυτα δικαιολογημένη καθώς βλέπουν οι μέρες να περνούν και οι εργασίες να μην ξεκινούν.  


Το ΚΚΕ καλεί  το Υπουργείο Δημοσίων έργων   οφείλει  άμεσα να δώσει  εξηγήσεις για την απαράδεκτη καθυστέρηση και να απαντήσει  στο ερώτημα

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ.