Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Hθικός αυτουργός του νέου θανατηφόρου ατυχήματος στους Ψαθάδες είναι η πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ


 
Τομεακή Επιτροπή Έβρου

 

Σχόλιο της Τομεακής  Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ  

 σχετικό με το νέο θανατηφόρο ατύχημα στους Ψαθάδες  

 

 

Άλλο ένα, δυστυχώς θανατηφόρο,  ατύχημα στο γνωστό σημείο   «καρμανιόλα» των Ψαθάδων.  Άλλη μια ζωή χάθηκε στο βωμό της  πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ και τώρα της συγκεβέρνησης.

  Ηθικός αυτουργός του νέου θανατηφόρου ατυχήματος στους ψαθάδες είναι η ανάλγητη πολιτική  των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ της Ν.Δ και της σημερινής τρικομματικής συγκυβέρνησης.

 

Αυτήν   την  πολιτική  πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι εβρίτες και  δίπλα σ’ αυτήν την πολιτική συγκατηγορούμενοι πρέπει να καθίσουν  και τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ,  πρώην και νυν Βουλευτές, πρώην και νυν Περιφερειάρχες και Νομάρχες, Δήμαρχοι κλπ . Όλοι τους στήριξαν ,στηρίζουν και δείχνουν ανοχή αυτήν την  πολιτική. 

 

Είκοσι χρόνια μας κοροϊδεύουν με ψεύτικες υποσχέσεις. Ένας δρόμος 20 περίπου χιλιομέτρων , γεμάτος φονικές παγίδες , στον οποίο καθημερινά ταλαιπωρούνται  εκατοντάδες  οδηγοί, έχουν προκληθεί εκατοντάδες  ατυχήματα και θρηνήσαμε δεκάδες ζωές , κατάντησε κυριολεκτικά της  Άρτας το γεφύρι.

Φτάνει πια η κοροϊδία. Η θλίψη , η οργή , η αγανάκτηση,  πρέπει να γίνουν αγώνας και να διεκδικήσουμε, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ξεκινήσουν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί ο κάθετος άξονας  μέσα στο 2013.

     3/6/2013