Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ - 6 Νοέμβρη - Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ - Όλοι στη συγκέντρωση ώρα 11 Πλατεία Ορεστιάδας


 
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  

11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Εργαζόμενοι, του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα , άνεργοι, φτωχοί αγρότες , αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, νέοι- νέες,  η  Γραμματεία  Βορείου Έβρου του ΠΑΜΕ  σας καλεί να συμμετέχετε ενεργά στην 24ωρη  γενική απεργία της 6ης  Νοέμβρη  και στη συγκέντρωση που θα γίνει μπροστά στην πλατεία της Ορεστιάδας ώρα 11 το πρωί.

Είναι επιτακτική η ανάγκη και από την Ορεστιάδα να είναι καθολικό  το μήνυμα διαμαρτυρίας προς την  πολιτική της ΕΕ , του ΔΝΤ και των ελληνικών κυβερνήσεων  , πολιτική που κάνει τη ζωή όλων μας αφόρητη , που μας οδηγεί στη μαζική εξαθλίωση, για να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί.

Η λαιμαργία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων δε θα κοπάσει ποτέ!

Μας θέλουν σκλάβους, αμίλητους, ανοργάνωτους.

Εργαζόμενοι να πιστέψουμε στη δύναμή μας και το δίκιο μας.

Λένε ψέματα  ότι δεν θα πάρουν άλλα μέτρα,

Έχουν στα σκαριά νέο γύρο επίθεσης.

Οι δυσκολίες του αγώνα είναι πολλές αλλά όχι ανυπέρβλητες.

Εργαζόμενοι,  η απόφαση για απεργία να είναι συνειδητή πράξη και όχι τυπική υπόθεση,  αγωνιστική γροθιά και αποφασιστική διάθεση αγώνα και αντίστασης από κάθε κλάδο, κάθε εργοστάσιο και τόπο δουλειάς. Να πάρουμε όλοι ευθύνη. Να μη μείνει εργάτης, υπάλληλος, άνεργος που δε θα μπει στη συζήτηση. Να μπουν στη μάχη σωματεία, σύλλογοι,  επιτροπές αγώνα, εργοστασιακές επιτροπές, η νεολαία.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!