Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Σε πολύ κακή κατάσταση οι αγροτικοί δρόμοι στο Δήμο Ορεστιάδας


 


Δήμου Ορεστιάδας
Σε πολύ κακή κατάσταση
  οι αγροτικοί δρόμοι στο Δήμο Ορεστιάδας

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ορεστιάδας,  θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των αγροτών ,  που καθημερινά ταλαιπωρούνται οι ίδιοι και τα μηχανήματά  τους, από την απαράδεκτη  κατάσταση  στην οποία  βρίσκονται οι αγροτικοί δρόμοι.   Προβλήματα πάντα υπήρχαν  όμως φέτος οι συνεχείς βροχοπτώσεις χειροτέρεψαν  την κατάσταση και κυριολεκτικά δυσκολεύουν την πρόσβαση των αγροτών στα χωράφια τους.  

Την κύρια ευθύνη γι’ αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση έχει η πολιτική της Ε.Ε,  των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ ,  που με τον οικονομικό στραγγαλισμό των Δήμων  τους έχουν  φέρει σε αδυναμία να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες.  Οι  ελλείψεις σε προσωπικό, οι ελλείψεις σε εξοπλιστικά μέσα,  μαζί με τον αντιδραστικό ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,  έχουν οδηγήσει τους Δήμους να μην μπορούν να κάνουν ούτε μια απλή συντήρηση    του αγροτικού οδικού δικτύου. Μεγάλες βέβαια οι ευθύνες και της Δημοτικής αρχής  που αδιαμαρτύρητα αποδέχεται αυτήν την αντιλαϊκή  πολιτική.  

 
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ορεστιάδας

καλεί τη Δημοτική αρχή άμεσα, πριν ξεκινήσει ο αλωνισμός,  να επιστρατεύσει όλα τα μέσα και με τη συνδρομή της Περιφέρειας  να αντιμετωπίσει  τα προβλήματα στους αγροτικούς δρόμους.  

Καλεί ακόμα τους αγρότες να μην συμβιβαστούν  με την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και   οργανωμένα  να διεκδικήσουν    ένα  αγροτικό οδικό δίκτυο,  που δεν θα ταλαιπωρεί τους ίδιους και τα μηχανήματά τους.  
Ορεστιάδα 2/6/2014