Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Γλέντι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης στη Δημοτική πλαζ


 


P1010147 (2)

Ένα υπέροχο βράδυ με καλή παρέα, κουβέντα, τραγούδι και χορό  οργάνωσε η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ το Σάββατο 20/6 στη δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης, αναδεικνύοντας  παράλληλα το ζήτημα της εκχώρησης της έκτασης στο ΤΑΙΠΕΔ.

Στο χαιρετισμό του ο επικεφαλής  Σάββας Δευτεραίος αναφέρθηκε στο θετικό εκλογικό αποτέλεσμα και στην πάγια δέσμευση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ να βρίσκεται κοντά στα λαϊκά προβλήματα, να τα αναδεικνύει αλλά και να καταβάλλει  κάθε προσπάθεια ώστε ο λαός  να αγωνιστεί  για την ανατροπή της αντιλαϊκής  πολιτικής που μέρα με τη μέρα  γίνεται πιο βάρβαρη. Ιδιαίτερα επεσήμανε την ανάγκη αυτού του αγώνα για κάθε ζήτημα από το μεροκάματο, την υγεία, την παιδεία  ως το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού που γίνεται στο όνομα της «ανάπτυξης», δηλαδή για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Εξαιρετικό ήταν το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν η Εύη και Μπάμπης  καταφέρνοντας να συγκινήσουν, να διασκεδάσουν και να ξεσηκώσουν  σε χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συντροφικό κλίμα που σε ξεκουράζει, σου ανοίγει  τη διάθεση, σε κάνει να χαίρεσαι και να επιβεβαιώνεις ότι στο δύσκολο αγώνα κανείς δεν είναι μόνος του.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  21/6/14