Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

O ΕΝΦΙΑ άγρια χαρατσώνει και τους Δήμους


 

Ο  ΕΝΦΙΑ εξοντώνει και τους Δήμους

164.595,94 Ευρώ το χαράτσι  στο  Δήμο της  Ορεστιάδας

 

Η νέα φοροκαταιγίδα  της συγκυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ με τον ΕΝΦΙΑ,  που κυριολεκτικά εξοντώνει το σύνολο των εργαζομένων,  δεν αφήνει στο απυρόβλητο ούτε τους Δήμους της χώρας μας. Την ώρα που τα οικονομικά των Δήμων όλης της χώρας βρίσκονται κυριολεκτικά στο κόκκινο,  έρχεται η συγκυβέρνηση  με το φορο-χαράτσι του ΕΝΦΙΑ να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη λειτουργία τους.   

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ορεστιάδας 
ü Καλεί  την Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, την Κεντρική Ένωση Δήμων αλλά και όλες τις νέες Δημοτικές αρχές να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο νόμο για τον ΕΝΦΙΑ, να πρωτοστατήσουν στον αγώνα για την ανατροπή του και να μην αποδεχτούν να παίξουν το ρόλο του «Δούρειου Ίππου» για την εφαρμογή του.    Να απορρίψουν την απαράδεκτη προσπάθεια να συνδεθεί  η Τοπική Διοίκηση με την  είσπραξη του ΕΜΦΙΑ,  για να μειωθούν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις των εργαζομένων.
ü Καλεί ακόμα τους μαζικούς , κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς  της περιοχής μας , να αναλάβουν τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ενημέρωσης και κινητοποίησης των εργαζομένων, ενάντια σε τέτοια αντιλαϊκά μέτρα και πολιτικές.
Ορεστιάδα  24/9/2014