Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Tο ΠΑΜΕ καταγγέλλει το Δήμαρχο Αλεξ-πολης

Π.Α.ΜΕ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για τη στάση του απέναντι στην καμπάνια «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης». Με οργή και χωρίς δεύτερη κουβέντα κατέβασε το πανό του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και του ΜΑΣ που μόλις αναρτήθηκε μπροστά στο Δημαρχείο και καλούσε στη συγκέντρωση σχολικών ειδών και γραφικής ύλης. 
Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, το ΜΑΣ, η Καμπάνια για την Παλαιστίνη δεν είναι «τσαντίρι» κατά τον χαρακτηρισμό του κ. Δημάρχου. Τσαντίρια είναι οι διάφορες άλλες εμπορικές δραστηριότητες που κατά καιρούς διαφημίζονται μπροστά στο Δημαρχείο, αλλά αυτά επιτρέπονται προφανώς γιατί πληρώνουν ή συμβάλλουν στην τουριστική «ανάπτυξη».
Είναι τραγικό να θεωρείται ρύπανση η ανάρτηση ενός πανό ή μιας αφίσας την ώρα που δολοφονούνται παιδιά, την ώρα που η απανθρωπιά, η βαρβαρότητα, η ιμπεριαλιστική θηριωδία δεν έχει τελειωμό. Εκτός κι αν τους ενοχλεί η αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους , γιατί το ΠΑΜΕ σίγουρα τους ενοχλεί και γι ‘ αυτό είμαστε περήφανοι.
Καλούμε το λαό να σταθεί στο πλάι των Παλαιστινίων και όλων των λαών που δοκιμάζονται στην Ουκρανία, στο Ιράκ, στη Συρία…… 
Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών.  
Ενότητα τώρα ενάντια στα μονοπώλια και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε που σφαγιάζουν τους λαούς. Να σηκώσουμε το ανάστημά μας !
Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  10/10/14