Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Σχόλιο Για τη σκόπιμη και αποπροσανατολιστική ονοματολογία

Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές 2010
Για το Δήμο Ορεστιάδας
…Συζητούμε για τα προβλήματα
…παίρνουμε θέση
… διεκδικούμε λύσεις


Σχόλιο
Της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Για τη σκόπιμη και αποπροσανατολιστική ονοματολογία


Τους τελευταίους μήνες οι εργαζόμενοι βρίσκονται μπροστά σε μια καλοστημένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού που την τροφοδοτούν καθημερινά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και την αναπαράγουν πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωση.

Με μια ακατάσχετη ανούσια ονοματολογία, προσπαθούν να αφήσουν στην άκρη τα οξυμένα προβλήματα και τις αιτίες που τα γεννούν, τις τραγικές συνέπειες της αντιλαϊκής τους πολιτικής και να αφήσουν εκτός των συζητήσεων την ουσία των εκλογών που είναι ο γενικευμένος πολιτικός χαρακτήρας αυτής της εκλογικής μάχης.


Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη τους στην ανούσια ονοματολογία. Καμιά αυταπάτη . Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις να εκλέξουν φιλικές προς αυτούς Περιφερειακές και Δημοτικές διοικήσεις για να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίσουν να εφαρμόζουν την πολιτική που τους υπαγορεύει η «Τρόικα».

Καλεί ακόμα τους εργάτες, τους αγρότες, τους άνεργους, τους επαγγελματίες τους συνταξιούχους , τους νέους , όλους όσους πλήττονται βάναυσα από την αντιλαϊκή τους πολιτική να στείλουν ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας, μαυρίζοντας τα ψηφοδέλτια που θα συγκροτήσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Και ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ να μετατρέψουν τα Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια σε κάστρα υπεράσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων, σε κάστρα αντίστασης και αγώνα.

21/8/2010