Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ- ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ --- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝ--

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ


Νέο πλήγμα για την περιοχή του Τριγώνου σχεδιάζει η τρικομματική κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) με την απομάκρυνση του πυροσβεστικού κλιμακίου από τα Δίκαια. Εφαρμόζοντας τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και στις Υπηρεσίες αφήνει την περιοχή του Τριγώνου χωρίς καμιά πυροσβεστική προστασία.


ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ.
Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ και να απαιτήσουμε να μην απομακρυνθεί από τα Δίκαια το πυροσβεστικό κλιμάκιο. Φτάνει πια να παρακολουθούμε με σταυρωμένα τα χέρια την πολιτική που οδήγησε την περιοχή μας, τα χωριά μας, στον οικονομικό μαρασμό και την εγκατάλειψη.

Η οργή να γίνει αγώνας και διεκδίκηση:
ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ

Στη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο λαός μας και ιδιαίτερα η ύπαιθρος , λόγια παρηγοριάς δεν ωφελούν, εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Με αυτόν τον δρόμο της άναρχης και ανισόμετρης καπιταλιστικής ανάπτυξης, που μας οδήγησε στον μαρασμό, ο τόπος μας δεν έχει κανένα μέλλον , η καταστροφική του πορεία θα συνεχιστεί. Αυτή η πολιτική δεν παίρνει από «μερεμέτια» και πρέπει να ανατραπεί .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
Χρειάζεται ΤΩΡΑ, οι αγρότες, οι εργατοϋπάλληλοι, οι νέοι, να συγκρουστούν με την πολιτική των κομμάτων του δικομματισμού. Να συγκροτήσουν τη δικιά τους Λαϊκή Συμμαχία, να συμπορευτούν με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, στον αγώνα για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης , έξω από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου τα μέσα παραγωγής θα είναι κοινωνική ιδιοκτησία, το κράτος θα μπορεί να σχεδιάζει, να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της περιοχής προς όφελος των εργαζομένων , να προστατεύει τη ντόπια παραγωγή.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ