Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΥΣΣΑΣ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΒΥΣΣΑ

Αγροτικός Σύλλογος Ν. Βύσσας

Ανακοίνωση
Σχετική με την υπερβολική αύξηση της τιμής του νερού στη Βύσσα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Ν. Βύσσας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στην πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας με την οποία αυξάνει υπερβολικά έως και 200% την τιμή στο νερό που καταναλώνουν τα νοικοκυριά της Ν. Βύσσας.
Την ώρα που οι αγρότες της Ν. Βύσσας, όπως και όλης της χώρας, περνούμε δύσκολες μέρες, βλέποντας το εισόδημά μας να μειώνεται ραγδαία , εξαιτίας της αντιαγροτικής πολιτικής της ΚΑΠ, αλλά και της μνημονιακής λαίλαπας της κυβέρνησης, ειλικρινά δεν περιμέναμε να μας προσθέτει και νέα βάρη η πλειοψηφία του Δήμου, με την υπερβολική αύξηση στην τιμή του νερού. Οι υπέρογκες αυξήσεις θα δυσκολέψουν ακόμα παραπέρα τη ζωή μας.
Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο , ιδιαίτερα τις παρατάξεις ( Μουζά – Χαμαλίδη ) που ψήφισαν την αύξηση, να επανεξετάσουν τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Δήμου, παίρνοντας υπόψη τα «ζόρια» των καιρών αλλά και ότι τα περισσότερα νοικοκυριά στη Βύσσα είναι αγροτικά και αναγκάζονται να ξοδεύουν αρκετό νερό για την καλλιέργεια κηπευτικών , την εκτροφή ζώων κ.λ.π
Δυστυχώς από την κατάργηση του Δήμου μας και την εφαρμογή του «Καλλικράτη» εκείνο που γνωρίσαμε μέχρι και σήμερα είναι η υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τώρα εισπράττουμε και την υπερβολική αύξηση στο νερό.
Ν. Βύσσα 27/12/2011