Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για το "στοιχειωμένο" πολιτιστικό κέντρο Ορεστιάδας



Δήμου Ορεστιάδας


Προς

 Τη Διοίκηση του Δήμου Ορεστιάδας


Ερώτηση

Για την τύχη του «στοιχειωμένου» πνευματικού – πολιτιστικού Κέντρου Ορεστιάδας
Κ. Δήμαρχε

Δυστυχώς το αίτημα των κατοίκων της Ορεστιάδας για ένα σύγχρονο πνευματικό -πολιτιστικό κέντρο, δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης, που θα κάλυπτε τις ανάγκες του Δήμου και των μαζικών φορέων της περιοχής για πολιτισμό και διάφορες δράσεις, με ευθύνη των κυβερνήσεων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ και των Δημοτικών παρατάξεων που ήταν στο τιμόνι του Δήμου τα τελευταία 30 χρόνια, παρέμεινε όνειρο ανεκπλήρωτο .
Στη θέση του Δημοτικού πνευματικού - πολιτιστικού κέντρου στέκει στοιχειωμένο ένα αμαρτωλό έκτρωμα, μνημείο κυριολεκτικά της ανευθυνότητας και της σπατάλης.
Κ. Δήμαρχε σε λίγους μήνες , αν όλα πάνε καλά , οι εργασίες ανακατασκευής της κεντρικής πλατείας θα ολοκληρωθούν. Δίπλα στη νέα πλατεία και το Δημαρχείο της πόλης δεν μπορεί να στέκει το έκτρωμα του πολιτιστικού κέντρου με τις σκουριασμένες κολώνες . Άμεσα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δοθεί μια λύση. Αν το έργο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί είναι καλύτερα να απελευθερωθεί το οικόπεδο και να αξιοποιηθεί για άλλες χρήσεις.
Κύριε Δήμαρχε, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, τι σκέφτεστε να κάνετε και πότε , για το πνευματικό – πολιτιστικό κέντρο Ορεστιάδας.
Λύση βρέθηκε στο γόρδιο δεσμό, μπορεί να βρεθεί και για το έκτρωμα του πνευματικού - πολιτιστικού κέντρου Ορεστιάδας.

19/11/2012

Για την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Ορεστιάδας

Σταμάτης Γκατζίδης