Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Να σταματήσουμε τώρα την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου


Περιοδεία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Διδ/χου






Την Παρασκευή 8 Μάρτη 2013 και ώρα 12.00΄

Περιοδεία του ΚΚΕ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου
Αντιπροσωπεία των κομματικών Οργανώσεων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας του ΚΚΕ με το σύνθημα «να σταματήσουμε τώρα την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και των Κέντρων Υγείας Ορεστιάδας και Δικαίων» θα περιοδέψει στο Νοσοκομείο και θα ενημερώσει τους εργαζόμενους για την Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του κόμματος για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Υγείας.
Ματαιοπονεί ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Ραπτόπουλος ο οποίος καθημερινά μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ προσπαθεί να πείσει τους κατοίκους του βορείου Έβρου ότι όλο αυτό είναι για το καλό μας. Η αισιοδοξία του για την διατήρηση δομών υγείας όπως τις γνωρίζουμε μέχρι σήμερα βρίσκεται στη σφαίρα της ουτοπίας και δεν προκύπτει από κανένα νομοθέτημα μέχρι σήμερα, ούτε φυσικά και από το μεσοπρόθεσμο ή τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκαν πρόσφατα. Και λέει συνειδητά μεγάλα ψέματα όταν υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο Διδυμοτείχου μέσα από την κατάργηση της αυτονομίας του θα αναβαθμιστεί. Γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική που συνεχώς περικόπτει δραματικά τα κονδύλια για την δημόσια υγεία, μια πολιτική που υποβαθμίζει συνεχώς τις παρεχόμενες δημόσιες υπηρεσίες υγείας . Γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η πολιτική έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και Πρόνοιας με αποτέλεσμα να έχουμε την αναστολή βασικών λειτουργιών και τεράστιες ελλείψεις σε φάρμακα, υγειονομικό υλικό και προσωπικό.


Υ.Γ:

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα συναντηθεί με τον Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο και στη συνέχεια με το Δήμαρχο Διδυμοτείχου.



Μάρτης 2013