Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Προκλητική η απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προς τους κατοίκους του Πυθίου



Σχόλιο


Για την απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης , στην ΕΡΩΤΗΣΗ των Βουλευτών του ΚΚΕ, σχετικά με την απόδοση των τίτλων κυριότητας στους δικαιούχους του αγροκτήματος Πυθίου.
Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στους κατοίκους του Πυθίου, η απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στους Βουλευτές του ΚΚΕ, που με ΕΡΩΤΗΣΗ τους στη Βουλή, ζητούσαν να πληροφορηθούν, γιατί επί 10 χρόνια καθυστερούν να αποδοθούν οι τίτλοι κυριότητας στους δικαιούχους κατοίκους του Πυθίου.
Ο Υπουργός κυριολεκτικά με την απάντησή του προκαλεί και κοροϊδεύει τους αγρότες του Πυθίου, καταλογίζοντας την ευθύνη για την δεκαετή καθυστέρηση, στο ποτάμι που έχει την κακή συνήθεια να πλημμυρίζει , στους αγρότες που «τσακώνονται» μεταξύ τους και στις ελλείψεις τεχνικού προσωπικού.
Η Αχτιδική Επιτροπή Βορείου Έβρου του ΚΚΕ καλεί τους αγρότες του Πυθίου να βγάλουν τα δικά τους πολιτικά συμπεράσματα από τη απάντηση του Υπουργού και της κυβέρνησης

και συσπειρωμένοι στον Αγροτικό τους Σύλλογο και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, δυναμικά να διεκδικήσουν , την εδώ και τώρα απόδοση των τίτλων κυριότητας στους δικαιούχους του αγροκτήματος Πυθίου.

Δέκα χρόνια είναι πολλά . Φτάνει πια η κοροϊδία.

7/1/2013