Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Σε πολύ κακή κατάσταση οι αγροτικοί δρόμοι του Δήμου Ορεστιάδας


 


Σε πολύ κακή κατάσταση

  οι αγροτικοί δρόμοι στο Δήμο Ορεστιάδας

 

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ορεστιάδας θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των αγροτών ,  που καθημερινά ταλαιπωρούνται οι ίδιοι και τα μηχανήματά  τους από την απαράδεκτη  κατάσταση  στην οποία  βρίσκονται οι αγροτικοί δρόμοι.   Προβλήματα πάντα υπήρχαν  όμως φέτος η κατάσταση ξεπέρασε κάθε όριο. 

 

Την κύρια ευθύνη γι’ αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση έχει η πολιτική της Ε.Ε,  των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ,  που με τον οικονομικό στραγγαλισμό των Δήμων  τους έχουν  φέρει σε αδυναμία να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες.  Οι  ελλείψεις σε προσωπικό, οι ελλείψεις σε εξοπλιστικά μέσα,  μαζί με τον αντιδραστικό ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,  έχουν οδηγήσει τους Δήμους να μην μπορούν να κάνουν ούτε μια απλή συντήρηση    του αγροτικού οδικού δικτύου.

Μεγάλη ευθύνη φέρνει και η πλειοψηφία του Δήμου Ορεστιάδας που αδιαμαρτύρητα αποδέχεται αυτήν την αντιλαϊκή  πολιτική   και προσπαθεί να  αντιμετωπίσει και  αυτό το πρόβλημα,  όπως και όλα τ’ άλλα,  με τον  εθελοντισμό…

 

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ορ-δας καλεί τους αγρότες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.  Δημοτικές αρχές που δεν συγκρούονται με τις πολιτικές σκληρής  λιτότητας , που υποταχτικά εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές των μνημονίων,  δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτα. Να τους γυρίσουν την πλάτη και   οργανωμένα  να διεκδικήσουν    ένα  αγροτικό οδικό δίκτυο,  που δεν θα ταλαιπωρεί τα μηχανήματά τους και δεν θα βάζει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τη ζωή τους.

Ορεστιάδα 20/5/2013

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ορεστιάδας

Σταμάτης Γκατζίδης