Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ και στο πρόβλημα των απολυμένων της ΕΡΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/1/2015

 

Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή Έβρου του ΚΚΕ,  Σταμάτη Γκατζίδη για τις κωλοτούμπες του Σϋριζα σε σχέση με  τους Απολυμένους της ΕΡΤ

«Η πρόσφατη  συνέντευξη  του πρωτοκλασάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και ενός από τους υπεύθυνους του προγράμματος οικονομίας, κ. Μηλιού ήταν αποκαλυπτική για το ριζοσπαστισμό τους. Σε ερώτηση τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναλάβει κυβέρνηση με τους απολυμένους της ΕΡΤ, όχι μόνο δεν πήρε καθαρή θέση για τις απολύσεις, έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί πως πολλοί εργαζόμενοι βρήκαν δουλειά αλλού και πιθανά δε θα θέλουν επιστρέψουν στη νέα κρατική ραδιοφωνία τηλεόραση. 

Όσο ο κυβερνητικός θώκος πλησιάζει οι κωλοτούμπες, οι «προσαρμογές» ο «ρεαλισμός» στις απαιτήσεις των μονοπωλίων και της ΕΕ θα πολλαπλασιάζεται.

  Να γιατί οι εργαζόμενοι, οι  άνεργοι, ο λαός δεν πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στο Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί κουβαλάει τα χειρότερα χούγια του ΠΑΣΟΚ και όπως λέει και ο σοφός λαός πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

Το ΚΚΕ  είναι η μοναδική δύναμη που ξέρει καλά ο λαός πως δε θα τον προδώσει, είναι εγγύηση και δύναμη, όσο πιο δυνατό βγει τόσο δυνατός θα είναι ο λαός».