Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΚΚΕ Έβρου - Ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει όσους νιώθουν αριστεροί για να πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία

  

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές πυκνώνουν οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να εκβιάσει όσους νοιώθουν αριστεροί για να πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.

Έτσι έχουμε τον κ. Τσίπρα να ζητάει από το ΚΚΕ, στο όνομα

μάλιστα της αριστεράς, να πάμε μαζί "να σώσουμε", όπως ο ίδιος είπε, την ΕΕ, το ευρώ, τους μονοπωλιακούς ομίλους, να ξεχάσει ο λαός όσα όλοι αυτοί του πήραν, όλα όσα έχασε.

Από κοντά στο ίδιο μήκος κύματος και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο.

Συγκεκριμένα:

Α) Σε τηλεοπτικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης (ΔΕΛΤΑ ΤV) την Πέμπτη 8/1/15 το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πανταζίδης Κων/νος, ως προβοκάτορας και ψευδολόγος, ανάφερε ότι δήθεν υπάρχει κείμενο, που έχουν υπογράψει 1000 μέλη του ΚΚΕ και στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Β) Η υποψήφια του Σύριζα κα. Πατσιά στο δημοσιευμένο βιογραφικό της αναφέρει πως ήταν υποψήφια δήμαρχος και βουλευτής με το ΚΚΕ.

Δε λέει όμως ότι, ήταν πριν από 16-20 χρόνια και διαγράφτηκε από την κομματική οργάνωση Σουφλίου, γιατί στις Δημοτικές εκλογές συνέπραξε με το ΣΥΝ, ενάντια στην πολιτική του κόμματος  Η ίδια σήμερα επέλεξε να θέσει τον εαυτό της στη σωτηρία της ΕΕ, του ευρώ, στη σωτηρία του κεφαλαίου, όπως δεσμεύεται το Κόμμα της και ο πρόεδρος της.

Η ταχύτατη μετάλλαξη του Σύριζα σε νέο  χειρότερο ΠΑΣΟΚ τους μαθαίνει γρήγορα να αξιοποιούν πέρα από στελέχη του και όλες τις μεθόδους του, του ψέματος της μισής αλήθειας, της διαστρέβλωσης.

Την ταυτότητα τους οι κομμουνιστές την καταθέτουν καθημερινά στην ταξική πάλη και την παίρνουν όρθιοι στα στερνά τους, χωρίς να έχουν υπογράψει δήλωση στο σύστημα όπως κάνουν αριστεροί περιηγητές  του Κόμο, του Σίτι,  και του Τέξας.

Ο λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη  και να αναδείξει δυνατό το ΚΚΕ και στις εκλογές, για να μην τον ξεγελάσουν και πάλι μ' εκβιασμούς και αυταπάτες. Γιατί το ΚΚΕ  θα σταθεί απέναντι σε κυβερνήσεις της μιας ή της άλλης διαχειριστικής εκδοχής, που όχι μόνο δεν εγγυώνται την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών για το λαό, αλλά υπηρετούν τον ίδιο δρόμο που μας οδηγεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες και επιχειρούν να τον εξαπατήσουν και πάλι με ψίχουλα. Θα πρωταγωνιστήσει, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να υπάρχει μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, για να ασκηθεί πραγματική λαϊκή πίεση που έως τώρα δεν υπήρξε, είτε από δισταγμό είτε από αυταπάτες.
14/1/2015

Τ.Ε Έβρου του ΚΚΕ