Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - Σε οριακή κατάσταση η λειτουργία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου


         


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  13/1/2015

 

Δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Έβρου του ΚΚΕ,  Σταμάτη Γκατζίδη ύστερα από την περιοδεία που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

 

« H Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ   επισκέπτεται το νοσοκομείο  Διδυμοτείχου για πολλά χρόνια και αναδεικνύει τα οξυμένα προβλήματα στη λειτουργία του, τα προβλήματα των γιατρών, των νοσηλευτών, του διοικητικού και τεχνικού προσωπικού.

Σήμερα θέλουμε να τονίσουμε ότι στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου έχει σημάνει ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. Η πολιτική της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, η πολιτική της ΕΕ με τον δραματικό περιορισμό των κονδυλίων για τις κοινωνικές υπηρεσίες και  η πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας έχουν  οδηγήσει τη λειτουργία του Νοσοκομείου  με τη συνεχή υποβάθμιση  κυριολεκτικά σε οριακή κατάσταση. 

Οι ευθύνες είναι μεγάλες και οι εργαζόμενοι του βορείου και κεντρικού Έβρου επιβάλλεται να τις καταλογίσουν  αποφασιστικά και στις εκλογές στις 25 Γενάρη να καταδικάσουν τη συγκυβέρνηση, συνολικά τα κόμματα του ευρωμονόδρομου  που υποστηρίζουν την πολιτική της ΕΕ, πολιτική   εμπορευματοποίηση  της Υγείας και να μην εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ που υποκλίνεται στις αντιλαϊκές   αποφάσεις της ΕΕ.

Να δώσουν  δύναμη, να ενισχύσουν το ΚΚΕ, που καθημερινά, μαχητικά αγωνίζεται όλα τα χρόνια για αποκλειστικά  δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας,  με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με πλήρη στελέχωση σε γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό και την ανάκτηση των απωλειών και των εργαζομένων στην Υγεία ».

13/1/2015