Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ "Το φτωχότερο Τεχνικό Πρόγραμμα των τελευταίων 50 χρόνων




Δήμου Ορεστιάδας

Από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας

Σχόλιο 1
Το φτωχότερο τεχνικό πρόγραμμα των τελευταίων 50 χρόνων
Το φτωχότερο τεχνικό πρόγραμμα των τελευταίων 50 χρόνων συζήτησε και ψήφισε ( η πλειοψηφούσα παράταξη) στη χθεσινή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας .
Ο Δήμος Ορεστιάδας με τα 99 χιλιάδες Ευρώ που περιμένει να «καθαρίσει» και να έχει στη διάθεσή του από τις επιχορηγήσεις της ΣΑΤΑ , αδυνατεί να προγραμματίσει έργα που στοιχειωδώς θα απαντούν στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας.
Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η σημερινή της συγκυβέρνησης ( ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑ.Ο.Σ) κυριολεκτικά στραγγαλίζουν οικονομικά τους Δήμους, που αδυνατούν πια να καταρτίσουν Τεχνικά Προγράμματα.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα η αναγκαιότητα σύγκρουσης και ανατροπής αυτής της πολιτικής. Όσοι διαχειρίζονται αδιαμαρτύρητα αυτήν την πολιτική της «μιζέριας» γίνονται συνυπεύθυνη στο «έγκλημα».

Σχόλιο 2
Αποκάλυψη από τον Πρόεδρο Πετρωτών
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας των Πετρωτών, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποκάλυψε ότι ο κείμενο, που τις τελευταίες μέρες διακινείται στην περιοχή μας και συγκεντρώνει υπογραφές υποστήριξης της εταιρείας «Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ( GEO –VET) που επιθυμεί χωρίς διαγωνισμό να βάλει στο χέρι το Ζεόλιθο των Πετρωτών, είναι της ίδιας της Εταιρείας και όχι των κατοίκων της κοινότητας.
Το «Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής των Πετρωτών…» που αρχίζει το κείμενο είναι ένα μεγάλο ψέμα, πλαστογραφεί την θέληση των κατοίκων της ακριτικής μας κοινότητας. Από την αποκάλυψη αυτή πρέπει κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα . Καμιά εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που με ανέντιμους μεθόδους επιχειρούν να βάλουν στο χέρι το πέτρωμα Ζεόλιθου . Και όσοι διακινούν το κείμενο, θελημένα ή άθελα , γίνονται υποχείρια της εταιρείας .
1/12/2011