Κυριακή 7 Απριλίου 2013

" Την Πέμπτη 11 Απρίλη ξεκινάει το 19 συνέδριο του ΚΚΕ με πολύ καλές προοπτικές "




Το 19 συνέδριο του ΚΚΕ ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές


Το 19ο συνέδριο του ΚΚΕ ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές καθώς το 96% των μελών του κόμματος και το 95% των μελών της ΚΝΕ έχουν ψηφίσει τις θέσεις, το πρόγραμμα και το καταστατικό στις προσυνεδριακές διαδικασίες, είπε η Αλέκα Παπαρήγα
Το 19ο συνέδριο του ΚΚΕ ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές καθώς το 96% των μελών του κόμματος και το 95% των μελών της ΚΝΕ έχουν ψηφίσει τις θέσεις, το πρόγραμμα και το καταστατικό στις προσυνεδριακές διαδικασίες, είπε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στη διάρκεια ομιλίας της σε κομματική συνεστίαση στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι, βεβαίως, υπήρξε και κριτική, στον προσυνεδριακό διάλογο, διατυπώθηκαν παρατηρήσεις και προτάσεις.
Όλο αυτό το διάστημα το ΚΚΕ αντιμετώπισε μια «συγχορδία του ιδεολογικού μηχανισμού του αστικού κράτος», επειδή ο αντίπαλος του κόμματος είχε την ελπίδα πως το ΚΚΕ θα έχανε τον βηματισμό του και θα είχε υπαρξιακά προβλήματα από το σοκ των εκλογικών απωλειών, επισήμανε η κ. Παπαρήγα, διευκρινίζοντας ότι δεν την ενοχλεί να μιλήσει και για «εκλογική ήττα του ΚΚΕ».