Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Για άλλη μια φορά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ο Λαζόπουλος



Να πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες...



Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Πώς να λείψει και ο Λάκης Λαζόπουλος από την ομοβροντία εναντίον του ΚΚΕ; Αλλωστε πάει καιρός απ' όταν ξεκάθαρα τάχθηκε απέναντί του. Και στο Τσαντίρι της Τρίτης φρόντισε να αποδείξει και στους τελευταίους που δεν τον είχαν καταλάβει, αυτή του την επιλογή: Να παίζει το ρόλο της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακάλυψε κι αυτός «αποκεφαλισμούς», ίντριγκες και μαχαίρια στο ΚΚΕ, για να καταλήξει στο αμίμητο: «Βέβαια, τα κανάλια δε θα δώσουν μεγάλη έκταση σε αυτό, διότι την κυβέρνηση δεν τη συμφέρει οποιαδήποτε πτώση του ΚΚΕ, γιατί το θεωρεί ότι ψιλοσυνεργάζεται αφού μπορεί να κρατάει τα ποσοστά, να μην πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ». Πρέπει, βέβαια, να εξηγήσει στο κοινό του ο Λ. Λαζόπουλος, πώς ακριβώς συμβαδίζει αυτό που λέει με το θάψιμο του ΚΚΕ στα κανάλια, αντίθετα με την καθημερινή παρέλαση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι αρκετή, φαίνεται, για τον Λάκη Λαζόπουλο η επίθεση και το θάψιμο που γίνεται εναντίον του ΚΚΕ από τα αστικά μέσα. Πρέπει να ενταθεί. Ο Λάκης Λαζόπουλος που έκανε επανειλημμένα, μέσα από την εκπομπή του, ό,τι περνούσε από το χέρι του, για χτυπηθεί εκλογικά το ΚΚΕ και να ενισχυθεί η πίεση προκειμένου το ΚΚΕ να πάρει μέρος στην «κυβερνώσα» αριστερά για τη διαχείριση του συστήματος. Δεν χάνει, λοιπόν, ευκαιρία να καλεί τους ψηφοφόρους να φύγουν από το δήθεν συστημικό ΚΚΕ που κάνει λάθος γιατί δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και, άκουσον-άκουσον, ψιλοσυνεργάζεται με την κυβέρνηση, για να πάνε στον δήθεν αντισυστημικό» ΣΥΡΙΖΑ. Και εμείς θα προσθέσουμε: Για να βαδίσουν όλοι μαζί, μαζί με τον Καμμένο, τον «αντισυστημικό» δρόμο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και όχι του γερμανικού. Ετσι όλοι μαζί θα απολαύσουν την «ευημερία» που θα παράσχει η Ευρωπαϊκή Ενωση η οποία ξαφνικά θα πάθει κρίση ταυτότητας και από Ευρώπη των μονοπωλίων θα γίνει Ευρώπη των λαών.

Αλλά είπαμε. Οταν παίρνει κάποιος φόρα, κατηφόρα, σταματά μόνο στον πάτο. Φτάνει να χρησιμοποιεί ακόμα και «επιχειρήματα» του Πάγκαλου και της «Χρυσής Αυγής» εναντίον του ΚΚΕ.

( Αναδημοσίευση από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ )